Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jazzbarna inntar Sentralen hovedbilde
søndag 
15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Lørdag 6. juni fortsetter konsertserien «Jazzbarna inntar Sentralen». På tross av mange nedstengninger det siste året, har Improbasen hatt full aktivitet, pløyd ny mark, og utviklet helt nye generasjoner jazztalenter. Faktisk presenteres hele vårsesongen for denne serien i løpet av de to første helgene i juni.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz.

Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
fredag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.