Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jazzbarna inntar Sentralen hovedbilde
søndag 
15:00
Sentralen

Jazzbarna inntar Sentralen

I februar startet en ny konsertserie på Sentralen i Oslo. Konsertene arrangeres av Improbasen, som presenterer unge jazztalenter på svært høyt nivå, og har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.

Den nye konsertserien er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Her går de yngste jazztalentene skikkelig i dybden, og presenterer kompleks jazz på internasjonalt nivå.

De fleste er elever ved Improbasen, men enkelte av konsertene vil også bli toppet med gjester fra inn- og utland. Dette gjelder i høyeste denne gangen, som vi har besøk av den talentfulle 9 år gamle pianisten Elena Spinetti, fra Improbasen’s samarbeidspartner Siena Jazz i Italia.

Dermed er det klart for en svært ung og spennende gruppe denne gangen, med saxofonisten Elinor Brørby Placucci (10), pianisten Elena Spinetti (9), bassisten Alva Salomon Grønning (10), og trommeslageren Mina Toda Bernhardsen (12).

Disse barna har allerede medvirket på en rekke konserter på Nasjonal Jazzscene. Denne søndagen skal de grave seg skikkelig ned i materien, og for første gang presentere en hel konsert på egen hånd.

Forberedelsene lover meget bra, og det forventes at serien vil bidra til å løfte fram en ny generasjon jazztalenter. Konsertene fortsetter med nye grupper hver måned fram mot sommeren. Samtidig fortsetter konsertene på Kafé Hærverk, og flaggskipet Barnas Jazzscene på Victoria. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Relaterte saker

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!