Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

James Austin Johnson (fra SNL) – live hovedbilde
tirsdag 
18:30
Latter

James Austin Johnson (fra SNL) – live

James Austin Johnson er et kjent ansikt i underholdningsprogrammet Saturday Night Live, og er kanskje mest beryktet for sine hysteriske (og treffsikre) kjendisparodier.

Som en del av den faste rollebesetningen i SNL, parodierer Nashville-komikeren jevnlig kjente ansikter som Biden og Trump.

Den amerikanske komikeren har blitt omtalt som «en av de mest allsidige SNL-parodikerne» av The New York Times.

Johnsons Trump-parodier har – sammen med improvisasjoner av Scooby Doo, Weird Al og Julia Louis Dreyfus – blitt sett over 5 millioner ganger på nett.

Foruten sine mange parodier, er Johnson også kjent for sine stand-up-opptredener. Han har opptrådt i både Just For LaughsRiot La og Flophouse.

Nashville-komikeren har dessuten hatt en rekke skuespilleropptredener på TV-skjermen. Han har blant annet hatt roller i Better Call SaulFuture ManBasketsThe Last Tycoon, Robbie og Coen-brødrenes komediefilm Hail, Ceasar!

Nå kan du oppleve James Austin Johnsons vanvittige parodier live. Sikre deg billetter allerede i dag!

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!

Eventbilde: Einars kviss på SALT
tirsdag
19:00

Einars kviss på SALT

Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!