Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch hovedbilde
fredag 
22:00

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch

En jentegjeng fra Oslo innså at drømmen om å bli rockestjerner var for sterk til å gi slipp på. Med mammas LP-samling og pappas kassegitar bestemte jentene seg for å starte et band fra scratch, «From Scratch».

Bandet lager musikk innenfor sjangeren indierock, men har i løpet av kort tid skapt sitt helt eget musikalske uttrykk bestående av fengende melodier, grungy gitarriff og leken synth som limer alt sammen. From Scratch legger stor vekt på tekstene, som både er personlige og samfunnskritiske.

Drømmen fra pikerommet har ført From Scratch til Bibliotekscenen på Øya, utvalgt av juryen som et av de sju mest lovende bandene i Norge. I tillegg har de spilt mange konserter, bl.a. på Trænafestivalen, John Dee og Blå. From Scratch var i år plukket ut til å spille på by:Larm 2020, hvor de fikk strålende anmeldelser. Blant annet skrev Universitas at de er “et av Norges desidert mest lovende rockeband”.

De er også ifølge “Bands of Tomorrow” et av 20 nordiske navn som bør holdes et øye med i 2020. De fire jentene har masse å by på, så gled dere!

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
onsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.