Arrangementet er fullført.

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch hovedbilde
fredag 
22:00

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch

En jentegjeng fra Oslo innså at drømmen om å bli rockestjerner var for sterk til å gi slipp på. Med mammas LP-samling og pappas kassegitar bestemte jentene seg for å starte et band fra scratch, «From Scratch».

Bandet lager musikk innenfor sjangeren indierock, men har i løpet av kort tid skapt sitt helt eget musikalske uttrykk bestående av fengende melodier, grungy gitarriff og leken synth som limer alt sammen. From Scratch legger stor vekt på tekstene, som både er personlige og samfunnskritiske.

Drømmen fra pikerommet har ført From Scratch til Bibliotekscenen på Øya, utvalgt av juryen som et av de sju mest lovende bandene i Norge. I tillegg har de spilt mange konserter, bl.a. på Trænafestivalen, John Dee og Blå. From Scratch var i år plukket ut til å spille på by:Larm 2020, hvor de fikk strålende anmeldelser. Blant annet skrev Universitas at de er «et av Norges desidert mest lovende rockeband».

De er også ifølge «Bands of Tomorrow» et av 20 nordiske navn som bør holdes et øye med i 2020. De fire jentene har masse å by på, så gled dere!

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Ut på tur med Ti på Topp Oslo!
fredag

Ut på tur med Ti på Topp Oslo!

Få inspirasjon og motivasjon til å være i aktivitet og oppdage nye steder. Her vises du veien til flotte naturperler i Oslo!