Arrangementet er fullført.

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch hovedbilde
fredag 
22:00

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch

En jentegjeng fra Oslo innså at drømmen om å bli rockestjerner var for sterk til å gi slipp på. Med mammas LP-samling og pappas kassegitar bestemte jentene seg for å starte et band fra scratch, «From Scratch».

Bandet lager musikk innenfor sjangeren indierock, men har i løpet av kort tid skapt sitt helt eget musikalske uttrykk bestående av fengende melodier, grungy gitarriff og leken synth som limer alt sammen. From Scratch legger stor vekt på tekstene, som både er personlige og samfunnskritiske.

Drømmen fra pikerommet har ført From Scratch til Bibliotekscenen på Øya, utvalgt av juryen som et av de sju mest lovende bandene i Norge. I tillegg har de spilt mange konserter, bl.a. på Trænafestivalen, John Dee og Blå. From Scratch var i år plukket ut til å spille på by:Larm 2020, hvor de fikk strålende anmeldelser. Blant annet skrev Universitas at de er «et av Norges desidert mest lovende rockeband».

De er også ifølge «Bands of Tomorrow» et av 20 nordiske navn som bør holdes et øye med i 2020. De fire jentene har masse å by på, så gled dere!

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
lørdag
18:00

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.

Eventbilde: Konsert og debatt
lørdag
20:00

Konsert og debatt

Nykomponert musikk til historisk tekst med brennaktuell tematikk: Hvordan reagerer vi når naturen er truet og når den truer oss?