Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch hovedbilde
fredag 
22:00

Jakobstrøm x Brakkesyke: From Scratch

En jentegjeng fra Oslo innså at drømmen om å bli rockestjerner var for sterk til å gi slipp på. Med mammas LP-samling og pappas kassegitar bestemte jentene seg for å starte et band fra scratch, «From Scratch».

Bandet lager musikk innenfor sjangeren indierock, men har i løpet av kort tid skapt sitt helt eget musikalske uttrykk bestående av fengende melodier, grungy gitarriff og leken synth som limer alt sammen. From Scratch legger stor vekt på tekstene, som både er personlige og samfunnskritiske.

Drømmen fra pikerommet har ført From Scratch til Bibliotekscenen på Øya, utvalgt av juryen som et av de sju mest lovende bandene i Norge. I tillegg har de spilt mange konserter, bl.a. på Trænafestivalen, John Dee og Blå. From Scratch var i år plukket ut til å spille på by:Larm 2020, hvor de fikk strålende anmeldelser. Blant annet skrev Universitas at de er “et av Norges desidert mest lovende rockeband”.

De er også ifølge “Bands of Tomorrow” et av 20 nordiske navn som bør holdes et øye med i 2020. De fire jentene har masse å by på, så gled dere!

Relaterte saker

Eventbilde: Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker
onsdag
19:00

Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker

Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse.

Eventbilde: Prøv deg som glassblåser i høstferien!
torsdag
10:00

Prøv deg som glassblåser i høstferien!

Hadeland Glassverk holder åpent hver dag i høstferien!

Eventbilde: Nybegynnerdag med hest – populært halvdagskurs!
torsdag
12:30

Nybegynnerdag med hest – populært halvdagskurs!

Barna lærer det grunnleggende i hestehold og håndtering av hest, som også er veldig nyttig for barn som går på ridekurs.