Denne kvelden inviterer Kulinarisk Akademi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3 til 4 timer
Pris: 2100,- per person
Slåttemarkene er en av våre mest artsrike naturtyper. Se hvilke blomster som vokser på vår slåttemark og insektene som lever der, og bli med og slå enga.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
I samarbeid med Norsk Botanisk Forening arrangerer Naturhistorisk museum slåttedugnad på Ola Narr, nærmeste naturområde til Botanisk hage.