Arrangementet er fullført.

Italia på tallerken – med deg bak grytene hovedbilde
tirsdag 
17:30
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Italia på tallerken – med deg bak grytene

Det italienske kjøkkenet er blant verdens mest utbredte og populære. Nå kan du lære å mestre de beste italienske rettene.

Pizza og pasta har gått inn i det norske kostholdet som like kjære og kjente retter som kjøttkaker og fårikål. Men det italienske kjøkkenet er så mye mer!

Råvarenes egen karakter og smak er det mest vesentlige i italiensk matlaging. Ofte med få ingredienser som hver og en har like stor betydning for sluttresultatet.

Dette får du oppleve
Deltakende matkurs med Norges ledende kokker
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering:  Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Drikkeservering: Nei – deltakerne er velkommen til å kjøpe drikke i baren
Pris: Kroner 1650,- pr. person.

Kursene er i samarbeid med aperitif.no, hvor Aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider

Kurset arrangeres også 23. september og 23. oktober.

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Førjulstid og romjul på Son Spa
tirsdag

Førjulstid og romjul på Son Spa

Nyt både spa og julemeny under førjulstiden, så vel som julaften, romjul og nyttårsaften på Son Spa.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Vin til julemat
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Vin til julemat

Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt.