Arrangementet er fullført.
Kjøkkensjef Petter ønsker velkommen på kjøkkenet sammen med kokkungen Loke og byr på fingermat. Jon Bertelsen serverer ung Cognac med appelsin og akevitt med tonic og eple.
På kjøkkenet fortsettes det med Champagne og guttene demonstrerer og dere smaker:
Kjell Arne lager risotto med hvit asparges
Tore N. lager sjøkreps med sjokoladesaus
Tore B. lager vaktelbryst i sherry-druesaus
Så går alle til bord for å nyte god mat.
Jon Bertelsen gestikulerer om ymse brennevinsproduksjon og alle får smake.
Kr 2000 for hele moroa.
Denne kvelden er det plass til 20 gjester så førstemann til mølla!
Påmelding innen 29. april til paamelding@kjelltoresmat.no
husk navn, e-post, antall og adresse for faktura.
Når innbetaling er registrert er du påmeldt.
Du kan også VIPPSE til #104213
Påmeldingen er bindende når betalingen er registrert. En kansellering av påmeldingen må skje senest 3 virkedager før gjeldende dato.
Ved spørsmål send en epost til paamelding@kjelltoresmat.no
Skjell Toresspagetti
**
Entrecote
Pommes Château, haricot vertes og saus Béarnaise
.**
Mørk Valrhona sjokoladekrem
mangosaus, bringebær og sjokladekaramell
**
Knut Aanonsen sørger for kveldens viner. Han er importør og bravissimo på italiensk vin.
Malabar kaffe og småkaker
Jon finner fram noe godt til
Serveringa blir dirigert av Tom Magnussen
Den kuleste servitøren som egentlig er kokk, kjøkkensjef og restauratør
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.