Arrangementet er fullført.

Into The Woods premiere hovedbilde
lørdag 
Chateau Neuf

Into The Woods premiere

Teater Neuf setter opp musikalen «Into The Woods» i storsalen på Chateau Neuf!

Vær forsiktig med hva du ønsker deg.» “Into The Woods” er en musikal med libretto/manus av James Lapine og musikk og sangtekster av Stephen Sondheim.

Forestillingen følger flere kjente karakterer fra eventyr av Brødrene Grimm og Charles Perraults. Vi møter blandt annet Askepott, Rødhette, Bakeren og hans kone og Rapunzel. Musikalen følger de ulike karakterenes vei mot å oppfylle sine høyeste ønsker, men hva skjer når det du ønsker deg mest av alt har helt andre konsekvenser enn du forventet?

Vinner av giveaway på Facebook

Gratulerer til Nora Lemriri som vinner av konkurransen på facebook. Vi tar kontakt.

Vant du ikke? Kjøp billetter her.

Om musikalen

Premiere 9. Juni 2018!

Musikalen er knyttet sammen av en historie om en barnløs baker og hans kone og deres ønske om å starte en familie (den opprinnelige begynnelsen i Brødrene Grimms Rapunsel). De møter en heks som har kastet en forbannelse over dem, og kastes dermed ut på en reise gjennom skogen for å bryte forbannelsen.

På denne reisen møter de andre eventyrfigurer som også har dratt inn i skogen for å få sine drømmer oppfylt. Historikk: “Into The Woods” hadde urpremiere på Old Globe Theatre i San Diego i 1986 og hadde premiere på Broadway 5. november 1987. Den vant flere Tony-priser, inkludert beste originalmusikk, beste libretto og beste kvinnelige hovedrolle i en musikal (Joanna Gleason), i et år som var dominert av The Phantom of the Opera (1988). Musikalen har senere blitt satt opp mange ganger, inkludert en turné i USA i 1988, på West End i 1990, en tiårsjubileumskonsert i 1997, en nypremiere på Broadway i 2002, en nypremiere i London i 2010[1] og som en del av Shakespeare in the Park-serien i New York i 2012. En filmatisering, regissert av Rob Marshall og med Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Tracey Ullman, Christine Baranski og Johnny Depp i hovedrollene, ble utgitt av Disney i 2014. Filmen ble en kommersiell suksess[2] og ble nominert til tre Oscar og tre Golden Globe-priser.

Kilde: Wikipedia

Det er første gang “Into The Woods” settes opp på en stor scene i Norge!

Finn arrangementet på Facebook her.

 

Alle foto: Lillian Julsvik

Relaterte saker

Eventbilde: Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken
torsdag
12:00

Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken

«Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken» er en koronavennlig vandreforestilling som foregår utendørs.

Eventbilde: Det Betales – Best of Beatles
lørdag

Det Betales – Best of Beatles

Det Betales har blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til Verdens beste Beatles tribute band. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med.

Eventbilde: Alt jeg vet om sex – Stand up
søndag
18:00

Alt jeg vet om sex – Stand up

Alt jeg vet om sex er en åpenhjertig standup forestilling om seksuell oppblomstring, sammenbrudd og gjenoppstandelse.