Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Into The Woods premiere hovedbilde
lørdag 
Chateau Neuf

Into The Woods premiere

Teater Neuf setter opp musikalen “Into The Woods” i storsalen på Chateau Neuf!

Vær forsiktig med hva du ønsker deg.” “Into The Woods” er en musikal med libretto/manus av James Lapine og musikk og sangtekster av Stephen Sondheim.

Forestillingen følger flere kjente karakterer fra eventyr av Brødrene Grimm og Charles Perraults. Vi møter blandt annet Askepott, Rødhette, Bakeren og hans kone og Rapunzel. Musikalen følger de ulike karakterenes vei mot å oppfylle sine høyeste ønsker, men hva skjer når det du ønsker deg mest av alt har helt andre konsekvenser enn du forventet?

Vinner av giveaway på Facebook

Gratulerer til Nora Lemriri som vinner av konkurransen på facebook. Vi tar kontakt.

Vant du ikke? Kjøp billetter her.

Om musikalen

Premiere 9. Juni 2018!

Musikalen er knyttet sammen av en historie om en barnløs baker og hans kone og deres ønske om å starte en familie (den opprinnelige begynnelsen i Brødrene Grimms Rapunsel). De møter en heks som har kastet en forbannelse over dem, og kastes dermed ut på en reise gjennom skogen for å bryte forbannelsen.

På denne reisen møter de andre eventyrfigurer som også har dratt inn i skogen for å få sine drømmer oppfylt. Historikk: “Into The Woods” hadde urpremiere på Old Globe Theatre i San Diego i 1986 og hadde premiere på Broadway 5. november 1987. Den vant flere Tony-priser, inkludert beste originalmusikk, beste libretto og beste kvinnelige hovedrolle i en musikal (Joanna Gleason), i et år som var dominert av The Phantom of the Opera (1988). Musikalen har senere blitt satt opp mange ganger, inkludert en turné i USA i 1988, på West End i 1990, en tiårsjubileumskonsert i 1997, en nypremiere på Broadway i 2002, en nypremiere i London i 2010[1] og som en del av Shakespeare in the Park-serien i New York i 2012. En filmatisering, regissert av Rob Marshall og med Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Tracey Ullman, Christine Baranski og Johnny Depp i hovedrollene, ble utgitt av Disney i 2014. Filmen ble en kommersiell suksess[2] og ble nominert til tre Oscar og tre Golden Globe-priser.

Kilde: Wikipedia

Det er første gang “Into The Woods” settes opp på en stor scene i Norge!

Finn arrangementet på Facebook her.

 

Alle foto: Lillian Julsvik

Relaterte saker

Eventbilde: Standup på Klubbscenen – Nye tekster!
onsdag
20:30

Standup på Klubbscenen – Nye tekster!

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.

Eventbilde: La Cenerentola – Rossinis Askepott
torsdag
19:00

La Cenerentola – Rossinis Askepott

Rossinis Askepott – en sprudlende og overdådig publikums­suksess!

Eventbilde: «Orfeus’ trøst» – opera for babyer
fredag
13:00

«Orfeus’ trøst» – opera for babyer

En operaopplevelse for barn i alderen 0–3 år!