Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Inspirasjonsforedrag med Nina Hanssen og Jan Olav Haugen hovedbilde
onsdag 
13:00
Kreftforeningens Vitensenter

Inspirasjonsforedrag med Nina Hanssen og Jan Olav Haugen

Foredraget «Flyt og mestring» gir deltakerne praktiske tips for et bedre hverdagsliv. Her får deltakerne del i «hemmelighetene» bak hverdagens opplevelse av mestring i ulike situasjoner, også i situasjoner med krevende sykdom. De får også gode tips i hvordan de kan legge til rette for å oppleve en god flyt i hverdagen, engasjement og glede enten det er i arbeid eller andre situasjoner. Innholdet er basert på seriøs og solid forskning  av professor Richard Wisemans ved Hertfordshire university og professor Mihaly Csikszentmihalyis omfattende forskning på «flow»

Nina Hanssen er en erfaren og populær foredragsholder og forfatter av 7 bøker deriblant boka «Flow i hverdagen – navigasjon mellom stress, kaos og kjedsomhet». Hun har selv hatt et godt samarbeid med flow-teoriens far Mihaly Csikszentmihalyi og har sammen med psykolog Frans Ørsted Andersen ved Universitetet i Århus holdt mange foredrag internasjonalt og kommer ut med nye bok om team flow i 2022.

Jan Olav Haugen har undervist mange ulike målgrupper i mange tiår, og har blant annet lang erfaring fra personalsektoren og arbeid på sykehus. Han har blant annet universitetsutdanning i pedagogikk, psykologi og historie, utdanning og instruktørerfaring fra Forsvaret. Begge har en sterk motivasjon for å formidle kunnskap som deltakerne kan anvende i dagliglivet. De liker å aktivisere deltakerne og få fram det gode humøret!

Foredraget begynner kl 13.00. Dørene åpner kl 12.00 og det er mulig å utforske Vitensenteret både før og etter foredraget.

Kreftforeningens Vitensenter ligger i Kongens gate 6, i Oslo sentrum. Vitensenteret er åpent for publikum hver lørdag og søndag kl 12.00-15.00. Gratis inngang.

Foredraget er gratis og åpent for alle, men krever påmelding. Meld deg på her: Flyt og mestring. Inspirasjonsforedrag med Nina Hanssen og Jan Olav Haugen. april 2022 (kreftforeningen.no)

Relaterte saker