Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Innsamlingkonsert: Det umulige er mulig hovedbilde
torsdag 
20:00

Innsamlingkonsert: Det umulige er mulig

 

Tittelen til årets sommerkonsert er ikke tilfeldig valgt: «Det umulige er mulig» er en innsamlingskonsert for Ingebjørg som synger i koret vårt og som er rammet av livmorhalskreft med spredning. Dette er vårt bidrag til at Ingebjørg skal kunne fortsette med immunterapi, en kostbar behandling som har hatt overraskende god effekt og som kan bidra til at Ingebjørg kan få leve. Vi ønsker å skape en konsert med livskraft, glede, engasjement og håp for Ingebjørg og alle andre som trenger å tro på at det umulige er mulig!

Dørene åpner klokka 19:15, så kom gjerne litt før for å ta et glass vin i baren!

Pris: kr. 200,-

Billetter fås kjøpt på https://tikkio.com/tickets/2596-staslig-sommer eller i døra.

Overskuddet fra konserten blir donert til immunterapibehandlingen til Ingebjørg. Dersom du ikke kan komme på konserten, men ønsker å bidra likevel, kan du overføre til kontonummer 1503.91.05117 eller Vipps-kontonr 107205 (1,75% gebyr). Disse pengene går uavkortet til Ingebjørgs behandling.


Ingebjørgs historie:

Ingebjørg har vært et trofast medlem i altgruppen til Jentekoret Stas siden 2009 og er en av de som har vært med lengst i koret. I april 2016 kom den tunge beskjeden om at livmorhalskreften, som hadde blitt oppdaget et halvt år tidligere, hadde spredd seg i kroppen hennes. Sykdommen kunne ikke lenger helbredes, men legene på Radiumhospitalet hadde håp om å bremse utviklingen ved hjelp av cellegiftbehandling.


Etter flere runder med forskjellige typer cellegift, ble det før jul 2016 klart at behandlingen ikke hadde effekt. Kreften hadde utviklet seg videre, og sannsynligheten for at nye runder med tradisjonell cellegift-behandling ville virke, var liten.
Et nytt håp ble tent da det åpnet seg en mulighet for at Ingebjørg kunne prøve immunterapi, som er en ny type kreftbehandling, ved den private helseklinikken Aleris. Ingebjørg og familien bestemte seg for å selv ta kostnaden med å prøve behandlingen, da det offentlige ikke tilbyr immunterapi-behandling for livmorhalskreft. Tidligere i år fikk de den positive nyheten at immunterapien har hatt overraskende god effekt. Ingebjørg er nå i gang med runde to av behandlingen.
Resultatene gjør det mulig for Ingebjørg å se fremover og ha mange gode dager sammen med ektemannen og to små gutter. Dilemmaet er at behandlingen koster i overkant av 200 000 kroner per runde, og at mange behandlingsrunder kan bli nødvendig. Disse kostnadene er det umulig å bære for Ingebjørg og hennes familie.


Vi jentene i Stas ønsker å gjøre en innsats for å hjelpe! Kom på konserten vår på Soria Moria på Torshov og bli med på å gjøre det umulige mulig – for Ingebjørg og for de kvinnene som kommer etter henne!

 

Ingebjørg kan gi håp for flere:

Immunterapi er et begrep som blir brukt om ulike typer kreftbehandling som har som mål å stimulere kroppens eget immunforsvar til å drepe kreftceller.


Medikamentet som Ingebjørg mottar er allerede godkjent av norske legemiddelmyndigheter og er brukt til behandling for flere andre kreftsykdommer i det offentlige helsevesenet. Det offentlige tilbyr ikke denne behandlingen for pasienter med livmorhalskreft siden det ikke er ferdigstilt noen brede, internasjonale studier som kan dokumentere effekt på denne kreftformen. Slike studier pågår, men resultatene vil ikke være klare før om noen år. Det ville være for sent for Ingebjørg å vente på dette.
Immunterapi gir et viktig håp både for Ingebjørg og for andre kvinner i tilsvarende situasjon om at de kan leve lenger med kreftsykdommen uten store bivirkninger.

Du kan lese mer om Ingebjørg sin situasjon her: https://www.detumuligeermulig.com/.

Her kan du lese mer om livmorhalskreft, symptomer på dette og hva man skal gjøre for å sjekke seg: https://kreftforeningen.no/om-kreft/kreftformer/livmorhalskreft/

Les mer:

Les mer om oss på vår Facebookside:
https://www.facebook.com/jentekoretstas/
Og om konserten “Det umulige er mulig”:
https://www.facebook.com/events/1028617673906375/

Se noen klipp på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=ZkXIE1YBbWw
https://www.youtube.com/watch?v=1z_qwQR2XBc
https://www.youtube.com/watch?v=86UvXxbqyzA

Her kan man kjøpe billetter:
https://tikkio.com/tickets/2596-staslig-sommer

Og her er mer informasjon om innsamlingsaksjonen:
www.detumuligeermulig.com

Relaterte saker

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.

Eventbilde: Dissimilisfestivalen 2024
fredag
17:00

Dissimilisfestivalen 2024

Dissimilis åpner nok en gang festivalsesongen med en tradisjonsrik, hjertevarm og inkluderende byfestival.

Eventbilde: Knitting Peace med nysirkus-kompaniet Cirkus Cirkör
fredag
19:00

Knitting Peace med nysirkus-kompaniet Cirkus Cirkör

Cirkus Cirkör inviterer til en magisk vakker verden av tau, garn og floker som er strikket inn i temaet fred og håndarbeid.