Arrangementet er fullført.

Illustratørenes forunderlige ark hovedbilde
torsdag 
Grafill

Illustratørenes forunderlige ark

ntso

Inger Lise Belsvik feirer 25 år som illustratør med en retrospektiv utstilling. Den håndlagede illustrasjonen på papir har fokus i utstillingen, og tema er dyremotiv i barnelitteraturen.
Nærmere 25 illustratørkolleger har bidratt med sine dyr til ARKEN.

Utstillingen inneholder arbeider av:
Trude Tjensvold, Trond Bredesen, Elisabeth Moseng, Hilde Hodnefjeld, Inger Anfinsen, Anne Kristin Hagesæther, Camilla Kuhn, Åshild Irgens, Jill Moursund, Harald Nordberg, Justyna Nyka, Bo Gaustad, Kari Grossmann, Werner Grossmann, Stella East, Stina Langlo Ørdal, Hilde Kramer, Akin Duzakin, Øyvind Westgård , Line Halsnes, Øyvind Torseter, Malgorzata Piotrovska, Lars Aurtande, Annlaug Auestad og Inger Lise Belsvik.
Inger Lise Belsvik har illustrasjonsutdannelse fra Kingston University, England og fra Kunsthøgskolen i Oslo, og jobber og bor på Bryne i Rogaland. Hun har illustrert over 30 barnebøker, særlig billedbøker, diktsamlinger og fagbøker.
Belsvik har vunnet Kulturdepartementets illustrasjonspris to ganger, samt en rekke priser i Årets Vakreste Bøker.
I 2007 var hun student ved Norsk Barnebokinstitutts forfatterutdanning for barne-og ungdomslitteratur, og debuterte som forfatter med billedboka ”Spring, hesten, spring” i 2010.
Belsvik formidler også litteratur og illustrasjon for barn og voksne, både gjennom Den Kulturelle Skolesekken, i bibliotek og ved høgskoler.
Velkommen til vernissage, torsdag 15.mars kl.18.00.

Åpningstider:

Mandag-onsdag 09.00-17.00,

Torsdag 09.00-19.00,

Lørdag-søndag 12.00-16.00.

Utstillingen er gratis og åpent for alle.

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
tirsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Oksen Ferdinand – Oslo Nye
onsdag
11:00

Oksen Ferdinand – Oslo Nye

Historien om oksen Ferdinand som helst vil sitte for seg selv og nyte blomsterduften, er en rørende, morsom og tankevekkende fortelling.

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp!