Arrangementet er fullført.

IKYA Grunnkurs – Mai 2017 hovedbilde
fredag 

IKYA Grunnkurs – Mai 2017

ntso

– Kunne se større sammenhenger i livet
– Dypere forståelse for hvem du er
– Tydeligere forståelse for din inkarnasjon
– Tydeligere retning i livet
– En sterkere kobling mellom ditt indre og ditt ytre

Dette er et innføringskurs i prinsippene som ligger til grunn for IKYA som metode. IKYA er en medisinsk metode innen komplementær medisin hvor vi ser helse som en del av din totale livs-arena. Her på dette kurset tar vi for oss mange av de grunnleggende prinsippene som fungerer som selve grunnmuren i IKYA-metoden. Vi arbeider og underviser ut fra perspektivet at vi er sjel (Atma) og har kropp, og vi tar derfor utgangspunkt i de bakenforliggende årsakene. Vi forholder oss til ulike nivåer av eksistens, hvor ens nåværende liv og uttrykk inngår. Enkelt forklart introduserer vi deg her til hele livet ditt, som en sammenhengende realitet.

Vi vil på dette kurset introdusere deg til grunnleggende universelle prinsipper, slik at du kan lære deg å sette de mindre delene i livet ditt inn i en større sammenheng, og dermed kunne forholde deg til deg selv og livet fra ut fra flere perspektiver. IKYA arbeider utifra den virkelighet at helbredelsen ligger i å gjenopprette balanse mellom individet og denne større sammenhengen. Enhver opplevd blokkering er noe individet selv skaper gjennom misforståelser, trossystemer eller annen subjektiv overbevisning. Ved å lære litt mer om seg selv og sin bevissthet kan man leve mer i forhold til virkelighet og åpne seg mer for livets flyt, glede og helbredelse.

Les mer om IKYA Grunnkurs her>>

Dato og tidspunkt for kurset

Fredag: kl. 17:00 – 20:00
Lørdad og søndag: kl. 10:00 – 17:00

Helg 1: 12. – 14. mai 2017
Helg 2: 26. – 28. mai 2017

Pris 8800,- Inkludert i prisen er et omfattende kompendium med undervisningen og øvelser. Du får også IKYA notatbok og pendel.

Vi minner om at det er bindende påmelding.

Relaterte saker

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
lørdag
18:00

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.