Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hvorfor har vi det ikke bedre når vi har det så bra? hovedbilde
tirsdag 
19:30
Litteraturhuset

Hvorfor har vi det ikke bedre når vi har det så bra?

Med Nina Lykke, Harald Eia og Vigdis Hjort

Nina Lykke sparer ikke på kruttet når hun tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv. Med sin knivskarpe observasjon av det privilegerte middelklassemennesket, er det som vi blir avslørt alle sammen.

Før Riksteatret lager teater av hennes kritikerroste og bestselgende “Nei og atter nei”, møter hun Harald Eia og Vigdis Hjorth til en prat om irriterte og frustrerte mennesker. De viser også smakebiter fra den premiereklare teaterforestillingen med Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu i rollene. Til å holde orden på samtalen er de så heldige å ha med Hallgeir Opedal.

Arrangementet er nå utsolgt, men fortvil ikke! Det er også mulig å følge samtalen digitalt, helt gratis, via Facebook-arrangementet. Lenke kommer i forkant av arrangementet

Les mer.

Foto: Feelgood&iStage/Agnete Brun/Maria Kleppe Vihovde.

Relaterte saker

Eventbilde: Kuratoromvisning: Din pust, din stemme
søndag
13:00

Kuratoromvisning: Din pust, din stemme

Bli med sosialantropolog og kurator Michelle A. Tisdel inn i utstillingen «Din pust, din stemme», og få et unikt innblikk i antirasistisk arbeid i Norge tilbake til begynnelsen av 1900-tallet.

Eventbilde: Omvisning: Sagenevandring
søndag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.

Eventbilde: Historisk elvevandring med guide
søndag
14:00

Historisk elvevandring med guide

Denne historiske spaserturen går hver søndag langs Akerselva for å oppleve byens varierende landskap og historie.