Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hvorfor har vi det ikke bedre når vi har det så bra? hovedbilde
tirsdag 
19:30
Litteraturhuset

Hvorfor har vi det ikke bedre når vi har det så bra?

Med Nina Lykke, Harald Eia og Vigdis Hjort

Nina Lykke sparer ikke på kruttet når hun tar tidsånden på kornet og får oss til å le av oss selv. Med sin knivskarpe observasjon av det privilegerte middelklassemennesket, er det som vi blir avslørt alle sammen.

Før Riksteatret lager teater av hennes kritikerroste og bestselgende “Nei og atter nei”, møter hun Harald Eia og Vigdis Hjorth til en prat om irriterte og frustrerte mennesker. De viser også smakebiter fra den premiereklare teaterforestillingen med Ingunn Øyen, Anders Mordal og Mari Hauge Einbu i rollene. Til å holde orden på samtalen er de så heldige å ha med Hallgeir Opedal.

Arrangementet er nå utsolgt, men fortvil ikke! Det er også mulig å følge samtalen digitalt, helt gratis, via Facebook-arrangementet. Lenke kommer i forkant av arrangementet

Les mer.

Foto: Feelgood&iStage/Agnete Brun/Maria Kleppe Vihovde.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Kjenn din by: Ekeberg under andre verdenskrig
tirsdag
18:00

Kjenn din by: Ekeberg under andre verdenskrig

Bli med på en gratis vandring på Ekeberg. Hør om områdets betydning under krigen, om Æreskirkegården, det tyske propagandamaskineriets rolle på Ekeberg og flyttingen av flere tusen lik til Alfaset kirkegård.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!