Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hvordan påvirke seg selv i riktig retning! hovedbilde
mandag 
17:00
Helt sentralt

Hvordan påvirke seg selv i riktig retning!

ntso

V E L K O M M E N

Mandag 4. Desember KL 1700
På Helt Sentralt holder mentaltrener Vibeke Olss sitt eneregifylte og fargerike foredrag.

Hvordan påvirke seg selv i riktig retning!

Ved hjelp av fargerike plakater, morsomme briller, kongler og sitroner, kan du lære hvordan du selv på humoristisk vis, kan utfordre deg selv, og endre din tenkemåte, atferd og dine holdninger.
Slik at du fyller på med massevis av motivasjon til å kunne lage deg selv en topp høst!

I ett samfunn hvor alt er i endring, gjelder det å være bevisst hvordan en kan påvirke seg selv i hverdagen. Det gjelder å ta mentalsjekken, kjenne etter hvor en er, og om noe kan endres.

Vibeke Olss har bred erfaring og kompetanse innen selvledelse. Hun har selv gått fra minus på selvfølelse og selvtillit kontoen, til i dag å være en positiv energibunt med masse livsgnist. Hun lever etter de samme prinsippene hun lærer bort, og er i dag en troverdig foredragsholder og mentaltrener for idrettsutøvere og mange andre.
Sagt om Vibeke: Vibeke Olss tør å by på seg selv. Gjennom hennes ærlighet, humor og sårbarhet er det lett å kjenne seg igjen. Vibeke har mye energi, er modig, troverdig, tilstede, morsom, verdifokusert, tydelig, en gledesspreder, har selvinnsikt er sprudlende, inspirerende og god til å formidle.

Alle kan ha glede av en dose med OLSSBegeistring.

Du finner mer informasjon på www.olssbegeistring.no.

Investering: kr 325
Påmelding til Vibeke@olss.no eller 91874655

Relaterte saker

Eventbilde: Klesmarked x Oslo Street Food
søndag
11:00

Klesmarked x Oslo Street Food

Oslo Street Food gjentar suksessen med et nytt klesmarked! De fyller Låven med stands, og inviterer til et livlig klesmarked der du kan gjøre et godt kleskupp og samtidig ta vare på miljøet.