Arrangementet er fullført.
Gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og forskjellige retninger. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe som enhver familie burde sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus
Vi tar for oss 4 ulike grunnsauser, som vi lærer deg å bruke til forskjellige retter samt og videreutvikle disse i andre retninger. Slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.
Hvit saus
Brun saus
Tomatisert base
Kyllingbaserte sauser
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av våre kokker. Vi smaker sausene til ulike råvarer. Alle spiser det de selv har laget og er det noe til overs er dere hjertelig velkommen til å ta med hjem.
Pris per person: 1250,- ink. mva
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.
Hver onsdag tester quizmaster Arvid Holmlund allmennkunnskapen din og Mester Pizzeria serverer ekte italiensk pizza!