Arrangementet er fullført.
Gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og forskjellige retninger. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe som enhver familie burde sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus
Vi tar for oss 4 ulike grunnsauser, som vi lærer deg å bruke til forskjellige retter samt og videreutvikle disse i andre retninger. Slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.
Hvit saus
Brun saus
Tomatisert base
Kyllingbaserte sauser
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av våre kokker. Vi smaker sausene til ulike råvarer. Alle spiser det de selv har laget og er det noe til overs er dere hjertelig velkommen til å ta med hjem.
Pris per person: 1250,- ink. mva
FLYTTET! Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.
Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!
Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.