Arrangementet er fullført.

Hverdagssaus hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Hverdagssaus

Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen. Fokuset her er gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og som med enkle grep kan få en rekke ulike bruksområder. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe enhver hobbykokk burde kunne og sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus.

På dette kurset blir du kjent med fire ulike grunnsauser, som du lærer deg å videreutvikle til ulike versjoner med mange ulike bruksområder, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester.

Hvit saus
Brun saus
Tomatisert base
Kyllingbaserte sauser

Her er det fokus på  teknikkene bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser sausene de selv har laget, servert med passende råvarer tilberedt av arrangørene. Og er det noe saus til overs er dere hjertelig velkommen til å ta det med hjem.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1250,-per person

Relaterte saker

Eventbilde: Smak av Reykjavik
torsdag
19:30

Smak av Reykjavik

Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.