Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hva gjør de egentlig? hovedbilde
onsdag 
12:00
Cyan Salong

Hva gjør de egentlig?

ntso

CYAN salong presenterer

Hva gjør de egentlig?

av sjefene på CYAN

På CYAN er mange av oss litt sjef. Stig Marlon Weston er kanskje mest sjef, det er ihvertfall som regel han vi plager når vi lurer på noe. Stig Jensen er mørkeromssjefen, og han vet hvordan man slenger beina opp på pulten og ser viktig ut. Stian S. Evensen sjefer for tiden på medielinja på VGS, og er han der rocka lærer’n med skateboard og analogkamera. Stine Raastad er Studiomanager og holder alle som bruker studioet i øra. Moa Alexandra Engelbrektsson er årets gallerist og talentspeider med et nysgjerrig blikk på både den internasjonale og norske fotoscenen. Britta Kristina Bergersen er kurator på Salongen der hun liker å vise frem finurlig fotokunst og invitere til hyggelige snakkiser.

Nå viser disse småsjefene hva de holder på med når de ikke sjefer, men lager kunst isteden.

Åpent 21. februar – 4. mars
onsdager kl. 12-15 og når utstillingen CYAN folio er åpen
ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor

 

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.

Eventbilde: Skattkammeret, Hadeland Glassverks nye museum!
tirsdag

Skattkammeret, Hadeland Glassverks nye museum!

Museet er Skandinavias største glassmuseum og et unikt skattkammer som viser gjenstander fra Hadeland glassverk gjennom 260 år.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.