Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hundekjøring på Sandbakken hovedbilde
torsdag 
18:00

Hundekjøring på Sandbakken

hundekjoring-sandbakken

Vi arrangerer barmarkjøring med hundevogn for de som ønsker å oppleve hundekjøring som passasjer på en trygg og behaglig måte. Våre Alaska huskier og guide tar små og store på en tur rundt Sandbakken.

Her får alle anledning til å sitte på hver sin tur. En lærerik, spennende og familievennlig opplevelse der man får erfare det unike samspillet mellom hunder og hundekjører. Etterpå er det mulighet for kos med hundene og alle får være med å ta ansvar for at hundene får nok vann og hvile mellom kjøringen.

Vi fyrer opp bålpannen ute, med benker og reinsdyrskinn rundt hvor hver deltkarer kan også nyte våre hjemmelaget boller med en kopp kakao/kaffe.

I vognen er det er plass til enten en voksen, maks to barn eller en voksen med ett barn.

Mer info og påmelding på www. sandbakken-sportsstue.no

Relaterte saker

Eventbilde: Morgen-yoga på MS Bris
onsdag
08:00

Morgen-yoga på MS Bris

Unn deg en yogaøkt med en unik utsikt over Oslofjorden. Start dagen din på en avslappende måte og nyt en sunn frokost før resten av dagen begynner.

Eventbilde: Dyrepasser for en dag – høstferien 2023
fredag
08:30

Dyrepasser for en dag – høstferien 2023

Et halvdagskurs som settes opp i skoleferier. Barna får være med på morgenforing, rengjøring og stell av ulike husdyr, samt lære hvorfor ulike raser trenger ulikt stell og har forskjellige behov.

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!