Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Høstungdom på Litteraturhuset hovedbilde
mandag 

Høstungdom på Litteraturhuset

10628853_891140827580762_3228700514787156628_o

I skolens høstferie er det åpent hus på Litteraturhuset for alle mellom tretten og atten år. Det blir både rapkurs og danseverksted, og best av alt, det er gratis  delta! 

I år har de to kurs: Rapkurs med Jonathan «Boss» Castro, og danseverksted med Camilla Tellefsen og Mathias Jin Budtz fra dansecrewet dEEp doWN dopEIZM.

Castro er medlem av rapgruppa Breaknecks, jobber sammen med Tommy Tee og turnerer med Don Martin som Nilsenbanden. dEEp doWN har blant annet opptrådd på San Francisco Hip Hop Dancefest og vunnet flere nasjonale og internasjonale battles, og nå lærer to av crewets medlemmer, Camilla Tellefsen og Mathias Jin Budtz, bort hiphop og streetdance. 

I tillegg til verkstedene blir det forfattermøte med Simon Stranger, slampoesi med Sarah Ramin Osmundsen, quiz og ulike former for litteraturpresentasjon.

Det blir verksteder mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 11.00 til 16.00 før det er klart for stort finaleshow torsdag. 

Påmelding kan sendes til: astrid@litteraturhuset.no

 

Relaterte saker

Eventbilde: Musikklek for 4 – 5 åringer
fredag
00:00

Musikklek for 4 – 5 åringer

Musikklek er et populært tilbud for barn født i 2017 og 2018. Oslo Kulturfabrikk har undervisning ukentlig på Smestad skole og Vålerenga skole.

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
lørdag
19:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.