Arrangementet er fullført.

Åpent Litteraturhus for alle mellom 13 og 18 i høstferien hovedbilde
torsdag 

Åpent Litteraturhus for alle mellom 13 og 18 i høstferien

Høstungdom

I skolens høstferie er det åpent hus på Litteraturhuset for alle mellom tretten og atten år. Ungdommene kan selv velge mellom tre forskjellige verksteder fra mandag til onsdag, og torsdag avsluttes det hele i Kjelleren med premierefest for deltagere og gjester.

Det blir minikonsert med Son of Light og danse- og rapshow med deltagerne fra verkstedene. Det blir også laget en utstilling av StreetArt-bildene som deltagerene på tegneverkstedet har laget.

Det blir rapverksted med Elling Borgersrud fra Gatas Parlament, her lærer du å skrive en tekst, rapteknikk og hvordan du opptrer på en scene. Det blir dansekurs med Mathias Jin Budtz og Marlene Skoglund fra gruppa dEEp doWN dopEiZM, her lærer du grunnleggende hip-hop og breakedance. Og det blir tegnekurs med Anne-Thrine Jackwitzhvor du lærer tegneteknikker og sjablongkunst.

I løpet av uka kommer forfatteren Mahmona Khan. Hun skal lese et utdrag fra sin nyeste bok Skitten snø. Deep doWN dopEiZMkommer også i en av lunsjpausene for et forrykende danseshow.

Temaet for høstungdomsuka er BYEN og byforsker Per Gunnar Røe kommer til Høstungdom for å holde et miniforedrag om byen vår. Det blir også quiz med flotte tegneserie- og bokpremier hele uka.

Programmet legges ut fortløpende her >>

Tilbudet er gratis, men det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla!
Send påmelding til litteraturhuset@litteraturhuset.no

Relaterte saker

Eventbilde: Il Tempo Gigante kommer til Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Il Tempo Gigante kommer til Hadeland Glassverk

Il Tempo Gigante, kjent fra filmen Flåklypa Grand Prix, kommer til Hadeland Glassverk lørdag 8. mai. Gratis inngang!

Eventbilde: Dagsrideleir i sommerferien
mandag
09:00

Dagsrideleir i sommerferien

I uke 25 arrangerer Nordmarka Rideskole sin populære dagrideleir! 5 dager med hest og moro for barn og unge fra 7-16 år.