Arrangementet er fullført.
Kjøkkensjef Patrick René Paulsen tilbereder deilige norske stillehavsøsters fra laks & vilt med spennende garnityr som pepperrotsnø, pasjonsfrukt og rødvins mignoette – hvilken kommer du til å like best? De serverer alle tre for 75 kr (og du kan selvfølgelig også velge kun en for 26kr per stk med valgfritt garnityr).
Med østers hører bobler til. Espen fra Flaatenvin vil også være til stede fra kl. 16.00 for å fortelle mer om vinprodusenten Launois Père & Fils.
Velkommen til Hos Alma for en fin fredag!
Book bord på www.hosalma.no eller sving innom på uteserveringen – det er alltid mulig å bare stikke innom!
Kjøkkensjef Patrick René Paulsen serverer følgende fra kl. 13.00
– Smoked okse brisket med chipotle majones og tomat salsa
– Pulled pork med estragon majones og syltet løk
– Ceviche laget med argentinske vill reker , serveres med granateple, leche de tigres, ristede peanøtter og koriander
Kom innom og få en smak av Hos Alma!