Arrangementet er fullført.

Høstferieuke på Nobels Fredssenter hovedbilde
fredag 
13:00
Nobels Fredssenter

Høstferieuke på Nobels Fredssenter

I høstferieuka ønskes barn og familier ekstra velkommen til Nobels Fredssenter. De har åpent alle dager!

Kl.13.00-14.00:  BARNAS FREDSHELTER (26.sept – 4. okt) (husk påmelding!)

Hva er egentlig fred og hva kan vi lære av dem som har fått Nobels fredspris? Alle kan være med på å skape fred, og i løpet av denne timen vil vi høre dine ideer og lære mer av fredsprisvinnerne. Det blir lek, aktiviteter og fortellerstund.

For å sikre en plass den dagen du ønsker, send en mail til post@nobelpeacecenter.org for å melde dere på. Voksne kan være med på aktiviteten eller ta seg en kopp kaffe imens, bare husk å melde på riktig antall som skal være med.

Kl.12.00-18.00: NOBEL-MYSTERIET (krever ingen påmelding)

Klarer du og din familie å løse det store Nobelmysteriet? Prøv dere som detektiver i 1896 og løs koden til Alfred Nobels safe. Opplevelsen er laget for at familien skal løse den i fellesskap og er inspirert av escape room. Vanskelighetsgraden i oppgavene er for barn 7 år og oppover, og vi anbefaler at en voksen er med. Alle som deltar får en Nobels fredspris i sjokolade!

Les mer om Nobel-Mysteriet her. 

Alle aktiviteter er inkludert i billetten og barn under 12 år kommer inn gratis.

Medlemmer av Barnas fredsklubb får ta med seg en voksen helt gratis. Familiebillett (2 voksne med x antall barn) koster 240 kroner.

Relaterte saker

Eventbilde: Oksen Ferdinand – Oslo Nye
onsdag
11:00

Oksen Ferdinand – Oslo Nye

Historien om oksen Ferdinand som helst vil sitte for seg selv og nyte blomsterduften, er en rørende, morsom og tankevekkende fortelling.

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.