Arrangementet er fullført.
Høsten er tid for innekos og vin. Denne kvelden presenteres seks gode rødviner fra fire ulike kontinenter. Her får du mange gode tips som passer perfekt til norsk høstmat og innekos.
Om foredragsholderen
Karianne Fornes er foredragsholder for denne kvelden. Karianne er lidenskapelig opptatt av vin og jobber som daglig leder på Jarmann Gastropub på Aker brygge. Hun er utdannet vinkelner ved Norsk Sommelier Utdannelse hvor hun også ble kåret til «Beste Blindsmaker» på eksamen.
Arkitekten Henrik Bull satte sitt preg på Oslos prestisjebygg rundt forrige århundreskifte. Før han tok fatt på Historisk museum og regjeringsbygget, fullførte han det monumentale Nationaltheatret.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.