Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Høstcamp på Grefsenkollen med Furuholmen Friluft! hovedbilde
mandag 
Grefsenkollen

Høstcamp på Grefsenkollen med Furuholmen Friluft!

La barna få oppleve naturen som aldri før! Furuholmen Friluft inviterer til en spennende og morsom høstcamp i høstferien. Barna vil garantert få en fantastisk friluftsopplevelse med lek og morro. Kursene fylles kjapt, så det anbefales å bestille nå!

På Høstcamp har de herlige friluftsaktiviteter for barn fra 6-14 år. Furuholmen Friluft byr på opplevelser for barn i vakre omgivelser på Trollvann/Grefsenkollen, kun 10 minutter unna Oslo sentrum. Du kan melde deg på 2, 3 eller 4 dager, slik at det er lett å være med på Høstleir selv om man skal reise bort senere i høstferien.

Her vil dere holde på med mange forskjellige aktiviteter for å gjøre høstferien lærerik, morsom og spennende. Man spikker egen fiskestang som skal brukes i Trollvann, der det også skal padle kano. Oppe i skogen er det en taubane som dere skal fyke ned i, og hinderløype med morsomme utfordringer. Det blir sykkeltur i Lillomarka og spennende oppdagelsesferder i skogen rundt Grefsenkollen. Rundt Trollvann prøver dere orientering, bygger gapahuk og klatrer. Dette er en skikkelig morsom leir i høstferien hvor man utforsker naturen og har det kjempegøy.

Furuholmen Friluft låner ut nødvendig utstyr gratis og garanteres godt humør.

Det er begrenset med plasser, så det er første mann til mølla-prinsippet som gjelder.

Her kan du lese Nordre Aker Budstikkes artikkel om årets sommerleir.

Her kan du melde på barnet ditt – så sikre plassen i dag.

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.