Arrangementet er fullført.

Høstcamp på Grefsenkollen med Furuholmen Friluft! hovedbilde
mandag 
Grefsenkollen

Høstcamp på Grefsenkollen med Furuholmen Friluft!

La barna få oppleve naturen som aldri før! Furuholmen Friluft inviterer til en spennende og morsom høstcamp i høstferien. Barna vil garantert få en fantastisk friluftsopplevelse med lek og morro. Kursene fylles kjapt, så det anbefales å bestille nå!

På Høstcamp har de herlige friluftsaktiviteter for barn fra 6-14 år. Furuholmen Friluft byr på opplevelser for barn i vakre omgivelser på Trollvann/Grefsenkollen, kun 10 minutter unna Oslo sentrum. Du kan melde deg på 2, 3 eller 4 dager, slik at det er lett å være med på Høstleir selv om man skal reise bort senere i høstferien.

Her vil dere holde på med mange forskjellige aktiviteter for å gjøre høstferien lærerik, morsom og spennende. Man spikker egen fiskestang som skal brukes i Trollvann, der det også skal padle kano. Oppe i skogen er det en taubane som dere skal fyke ned i, og hinderløype med morsomme utfordringer. Det blir sykkeltur i Lillomarka og spennende oppdagelsesferder i skogen rundt Grefsenkollen. Rundt Trollvann prøver dere orientering, bygger gapahuk og klatrer. Dette er en skikkelig morsom leir i høstferien hvor man utforsker naturen og har det kjempegøy.

Furuholmen Friluft låner ut nødvendig utstyr gratis og garanteres godt humør.

Det er begrenset med plasser, så det er første mann til mølla-prinsippet som gjelder.

Her kan du lese Nordre Aker Budstikkes artikkel om årets sommerleir.

Her kan du melde på barnet ditt – så sikre plassen i dag.

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
tirsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
tirsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.