Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Historisk verksted: Tegnekurs i «Det gamle Egypt» hovedbilde
torsdag 
17:30
Historisk museum

Historisk verksted: Tegnekurs i «Det gamle Egypt»

Få kulturhistorien inn i fingrene på tegnekurs i utstillingen «Følelser i antikken og Det gamle Egypt», lær tegneteknikker og tegningens grunnprinsipper.

Denne torsdagen holder Maike Sjåfjell tegnekurset “Innføring for nybegynnere i tegningens grunnprinsipper”. Maike går steg for steg gjennom grunnleggende tegneteknikker for så å bygge opp på dem. Du vil raskt kunne lage flotte tegninger, få forståelse for tegning og ikke minst få stor tegneglede ved hjelp av hennes evne til å forklare alt på en enkel måte.

Les mer her.

Sjåfjell er billedkunstner, designer og gullsmedmester. Hennes mål er å skape stor mestringsfølelse, få til en høy billedmessig kvalitet av tegnetimen og å skape stor tegneglede. Kurset foregår i utstillingssalene, hvor du kommer tett på gjenstandene og kan la deg inspirere av spennende og vakre objekter fra samlingen.

Pris og påmelding
For mer info om kurset, pris og påmelding, besøk nettsiden til Maike Sjåfjell.
Har du spørsmål til arrangementet, vennligst kontakt Maike på art@maikesjaafjell.com.

Historisk verksted
Historisk verksted er museets serie med håndverkskurs hvor du får en spesiell opplevelse av Historisk museum. Følg med på nettsidene til HM for kommende kurs.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!
fredag
18:00

Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!

Siobhan will be teaching fun and inspiring steps you can do solo or in a group. The classes are highly recommended for musicians and dancers alike! Open for all levels.

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.