Arrangementet er fullført.

Hip-hop aften på Parkteatret hovedbilde
fredag 
20:00

Hip-hop aften på Parkteatret

Skjermbilde 2015-10-23 kl. 11.20.38
11. desember inviterer $ushi X Kobe, Chris Lie og Larsiveli & Makko Makeba til hip hop-helaften på Parkteatret! Ytterligere en artist vil bli annonsert.

Den unge bergensduoen $ushi X Kobe slapp sin første innspilling «Wadadadeng» på Soundcloud i fjor vår, en umiddelbar Soundcloud-hit som ble startskuddet for deres kometkarriere. Etter intense liveopptredener på by:Larm i mars ble de booket på festivaler som Roskilde og Slottsfjell. Deres største hit til nå, «Tenker Feil», ble sluppet i sommer, og har passert en kvart million streams på Spotify. I høst mottok de Bergen kommunes talentpris. $ushi x Kobe er signert på Yoguttenes label YGMG.

facebook.com/Sushi-x-Kobe

soundcloud.com/sushi-x-kobe

Med «Epilogues» er Chris Lie endelig tilbake, med sitt første nye soloalbum på seks år! «Epilogues» er maksimalistisk, «wall of sound»-r&b, glasert av Chris Lies delikate øre for popmelodier.

Fra de to første platene var tre av singlene inne på topp 10 på VG-lista, og hele syv låter fant veien til NRK P3 sine spillelister. Blant dem var «Monkey Remix» med OnklP og Joddski og «Drunk Dialer», som Natt & Dag beskrev på følgende måte: «Vi snakker om en av norsk musikkhistories absolutt beste sanger». Siden sist har Chris Lie bidratt med låtskriving, produksjon og gjesteopptredener for en rekke artister, senest Funkin Matt på hans «My Love» (Ultra Music), «Rapture» (Mad Decent) og radiohiten «Let’s Go Deep».

chrislie.no

facebook.com/chrisliemusic

Som den ene halvdelen av Norges kanskje best bevarte produsent-hemmeligheter, Soul Division, har Makko Makeba levert produksjoner av ypperste merke i en årrekke. Det siste året har han gjort sterke vokalbidrag på låter med $ushi x Kobe og Unge Ferrari, for ikke å snakke om sin egen fabelaktige «Pandaøyne» som kom for et år siden. I likhet med Larsiveli representerer Makko Makeba den Horten-baserte Skogslosjen, som Øyafestivalen beskriver slik: «Noen har beskrevet trioen som «post-rap» men det blir å intellektualisere det. At Larsiveli, Kong Makko Makeba og Fader Danne Mane er noen av de som kommer til å være med å forme norsk rap fremover er vi derimot sikre på.»Makko Makeba har vært premissleverandør for ny norsk hiphop i lang tid, med sitt karakteristisk tåkete, basstunge og melodiøse sound. I vinter kommer en EP sammen med broren Larsiveli.

facebook.com/larsiboihorten

facebook.com/makkomakeba

For mer informasjon, pressebilder eller intervjuhenvendelser, kontakt info@parkteatret.no.

Billetter kr. 180,- + avg.
I salg via Billettservice

18 års aldersgrense

Relaterte saker

Eventbilde: Høstkonsert på Vøyenenga
søndag
18:00

Høstkonsert på Vøyenenga

Det blir «luft i luka» når to av Bærums musikkorps inviterer til Høstkonsert på Vøyenenga skole. Her blir det «noe for enhver smak!»

Eventbilde: Bjørn Eidsvåg med band inntar Oslo
søndag
19:00

Bjørn Eidsvåg med band inntar Oslo

Med seg til Oslo har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.