Søk i Aktiv i Oslo

Henrik Mestad – Alle fantastiske ting hovedbilde
torsdag 
19:00
Edderkoppen Scene

Henrik Mestad – Alle fantastiske ting

Kan du nevne hundre ting som gjør livet fantastisk? Tusen? Hva med en million? Mamma er på sykehus. Pappa sier at hun har «gjort noe dumt». Så jeg lager en liste. En liste over alle fantastiske ting i verden. Ting som gjør livet verdt å leve.

Alle fantastiske ting er historien om gutten på sju år som får en idé på sykehusets venteværelse etter at moren prøvde å ta livet sitt. I et forsøk på å hjelpe sin kronisk deprimerte mor, lager sønnen en liste over ting som gjør livet verdt å leve. Listen blir til et livslangt prosjekt. Mange år og tusen bidrag senere har den fått sitt eget liv, og fulgt gutten gjennom vanskelige og lykkelige perioder i hans liv. Dette annerkjente enmannsshowet er en hyllest til det tilsynelatende ubetydelige, som å sykle i nedoverbakke.

Gjennom improvisasjon, humor og i samspill med publikum inviterer den prisbelønte skuespilleren Henrik Mestad deg med inn i historien. En historie som har sjarmert publikum verden over; en varm, morsom og oppløftende historie om alle fantastiske ting som gjør livet verdt å leve, og som berører oss alle.

Relaterte saker

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
onsdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.