Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Helgeaktiviteter på Teknisk museum hovedbilde
lørdag 
Teknisk museum

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Hver eneste helg skjer det masse spennende for hele familien på Teknisk museum. Museet har mer enn 25 permanente og temporære utstillinger om energi, olje, industri, medisin, fly, biler og tog.

11.30–12.30 Vi tester ut papirmakeri!

Hvordan kan vi lage vårt eget papir? Og hvordan kan en t-skjorte bli et ark? Vi tester papirmakeri med papirmasse laget av gamle klær. Obs! Her blir det litt søl! Passer best for de over 10 år.

13.00-13.30 Vitenshow

Lekende læring gjennom flammer, røyk, høye smell og spennende eksperimenter. Kanskje du blir truffet av en røykkanon? Passer for alle.

14.00–14.30 Planetariet

Blir du med en tur til verdensrommet? En fortellerstund under stjernehimmelen hvor du kan høre om stjerner, planeter og historier knyttet til stjernebildene.

15.00-15.30 Menneske og maskin

Er du en kyborg? Mennesker blir maskiner og maskiner blir som mennesker. Bli med på en engasjerende runde om teknologiske hjelpemidler og kunstig intelligens.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.