Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Helgeaktiviteter på Teknisk museum hovedbilde
lørdag 
Teknisk museum

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Hver eneste helg skjer det masse spennende for hele familien på Teknisk museum. Museet har mer enn 25 permanente og temporære utstillinger om energi, olje, industri, medisin, fly, biler og tog.

11.30–12.30 Vi tester ut papirmakeri!

Hvordan kan vi lage vårt eget papir? Og hvordan kan en t-skjorte bli et ark? Vi tester papirmakeri med papirmasse laget av gamle klær. Obs! Her blir det litt søl! Passer best for de over 10 år.

13.00-13.30 Vitenshow

Lekende læring gjennom flammer, røyk, høye smell og spennende eksperimenter. Kanskje du blir truffet av en røykkanon? Passer for alle.

14.00–14.30 Planetariet

Blir du med en tur til verdensrommet? En fortellerstund under stjernehimmelen hvor du kan høre om stjerner, planeter og historier knyttet til stjernebildene.

15.00-15.30 Menneske og maskin

Er du en kyborg? Mennesker blir maskiner og maskiner blir som mennesker. Bli med på en engasjerende runde om teknologiske hjelpemidler og kunstig intelligens.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!