Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hederos & Hellberg @SALT hovedbilde
mandag 
20:00
SALT Arena

Hederos & Hellberg @SALT

Mattias og Martin, født i Karlstad, Värmland, spilte sammen i rockebandet Nymphet Noodlers. Som duoen Hederos & Hellberg var de aktive fra begynnelsen av 2000 til 2003. Duoen ga ut to album, en EP og et livealbum.

Det selvtitulerte debutalbumet fra 2000 inneholdt åtte spor bestående av covers av velvalgte rockelåter i nedstrippede versjoner, med Martin Hederos på piano og Mattias Hellberg på vokal og munnspill. Året etter kom oppfølgeren «Together in the Darkness» som inneholdt en blanding av coverversjoner og eget materiale. Hederos & Hellberg turnerte mye i Skandinavia, men rakk også å ta turen ut i Europa hvor de ble møtt med strålende kritikker.

Spol frem i tid – ca 20 år etter «Together in the Darkness», ble oppfølgeren «Together Together» sluppet (2021). Med nytt materiale på svensk, innspilt på samme sted som sist, i klassiske Silence Studio i Koppom, Värmland i tett samarbeide med Mikael Herrström og Anton Sundell har vært de viktigste innspillingsteknikerne. Alle sangene er nyskrevet av Hederos & Hellberg med unntak av «Din hand», som er en cover av Robert «Strängen» Dahlqvists originale komposisjon.

Nå er Hederos & Hellberg endelig klare for å presentere nye og gamle låter for sine venner i Norge, nærmere bestemt på SALT 25. juli.

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Adam Douglas – An American Holiday 2023
mandag
21:00

Adam Douglas – An American Holiday 2023

Velkommen til en stemningsfull og storslått julekonsert hvor folkekjære Adam Douglas gjør noen ukjente, men også tidløse juleklassikere til sine egne.

Eventbilde: The Sinatra Songbook – Swingin’ Christmas!
torsdag
19:00

The Sinatra Songbook – Swingin’ Christmas!

Velkommen til en utadvendt aften i Konserthuset som vil by på gjenhør og nytolkninger av kjente og mindre kjente skatter fra den amerikanske julesangboka.

Eventbilde: Det norske solistkor – Julekonsert
fredag
18:00

Det norske solistkor – Julekonsert

En makeløs førjulsopplevelse med Solistkoret, Ensemble Allegria, Gjermund Larsen og dirigent Grete Pedersen!