Søk i Aktiv i Oslo

Hederos & Hellberg @SALT hovedbilde
mandag 
20:00
SALT Arena

Hederos & Hellberg @SALT

Mattias og Martin, født i Karlstad, Värmland, spilte sammen i rockebandet Nymphet Noodlers. Som duoen Hederos & Hellberg var de aktive fra begynnelsen av 2000 til 2003. Duoen ga ut to album, en EP og et livealbum.

Det selvtitulerte debutalbumet fra 2000 inneholdt åtte spor bestående av covers av velvalgte rockelåter i nedstrippede versjoner, med Martin Hederos på piano og Mattias Hellberg på vokal og munnspill. Året etter kom oppfølgeren «Together in the Darkness» som inneholdt en blanding av coverversjoner og eget materiale. Hederos & Hellberg turnerte mye i Skandinavia, men rakk også å ta turen ut i Europa hvor de ble møtt med strålende kritikker.

Spol frem i tid – ca 20 år etter «Together in the Darkness», ble oppfølgeren «Together Together» sluppet (2021). Med nytt materiale på svensk, innspilt på samme sted som sist, i klassiske Silence Studio i Koppom, Värmland i tett samarbeide med Mikael Herrström og Anton Sundell har vært de viktigste innspillingsteknikerne. Alle sangene er nyskrevet av Hederos & Hellberg med unntak av «Din hand», som er en cover av Robert «Strängen» Dahlqvists originale komposisjon.

Nå er Hederos & Hellberg endelig klare for å presentere nye og gamle låter for sine venner i Norge, nærmere bestemt på SALT 25. juli.

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Rossman @SALT
onsdag
19:30

Rossman @SALT

En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band, gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!