Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hedda Mae + support: Mat Duo hovedbilde
torsdag 
19:00
Rockefeller

Hedda Mae + support: Mat Duo

Bergens popdronning, Hedda Mae, imponerte publikum på Rockefeller under by:Larm 2020. Hun var klar for å erobre verden, men pandemien satte en stopper for planene og tvang henne og produsent Benjamin til å tilbringe mer tid i studio. Dette førte til en kreativ boost og en reise gjennom ulike sjangre og uttrykk.

I september 2022 slapp Hedda sin tredje EP, som avrundet hennes trilogi-prosjekt av EP-er. Hun returnerte til by:Larm, denne gang på hovedscenen Sentrum Scene, og ble møtt med strålende kritikker fra nasjonal og internasjonal presse samt publikum. Nå er hun klar for å legge ut på en Norgesturné og presentere prosjektet, som er enda mer fargerikt og høyere enn før.

Hedda Mae er en unik artist med et talent for å absorbere inspirasjon fra estetikken på 90- og 00-tallet og lage futuristisk popmusikk som er helt hennes egen sound. Med sin groovy, energiske og lekne holdning har hun vunnet hjerter både i Norge og internasjonalt, og det er ikke rart at både fans, presse og radio har latt seg begeistre av hennes musikk. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve Bergens popdronning på hennes Norgesturné!

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Chansons Internationales // Spansk aften
tirsdag
18:00

Chansons Internationales // Spansk aften

Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden, der de utforsker ulike sjangre og sanger på flere språk. Denne kvelden blir det skatter fra det spanske musikalske landskapet.

Eventbilde: Elektrisk afterwork!
fredag
16:00

Elektrisk afterwork!

Elektrisk Afterwork med Bris, en stillegående hel-elektriske båt, er for deg som ønsker en eksepsjonell og sosial avslutning på arbeidsdagen!

Eventbilde: Fragments – Dasha Rush
lørdag
22:00

Fragments – Dasha Rush

På Fragments er målet å presentere hypnotisk og fantasifull musikk og vise frem artister. De er opptatt av å bringe sammen likesinnede individer som anerkjenner viktigheten av atmosfære på dansegulvet, og verdsetter lydkvalitet og visuell appell.