Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hedda Mae + support: Mat Duo hovedbilde
torsdag 
19:00
Rockefeller

Hedda Mae + support: Mat Duo

Bergens popdronning, Hedda Mae, imponerte publikum på Rockefeller under by:Larm 2020. Hun var klar for å erobre verden, men pandemien satte en stopper for planene og tvang henne og produsent Benjamin til å tilbringe mer tid i studio. Dette førte til en kreativ boost og en reise gjennom ulike sjangre og uttrykk.

I september 2022 slapp Hedda sin tredje EP, som avrundet hennes trilogi-prosjekt av EP-er. Hun returnerte til by:Larm, denne gang på hovedscenen Sentrum Scene, og ble møtt med strålende kritikker fra nasjonal og internasjonal presse samt publikum. Nå er hun klar for å legge ut på en Norgesturné og presentere prosjektet, som er enda mer fargerikt og høyere enn før.

Hedda Mae er en unik artist med et talent for å absorbere inspirasjon fra estetikken på 90- og 00-tallet og lage futuristisk popmusikk som er helt hennes egen sound. Med sin groovy, energiske og lekne holdning har hun vunnet hjerter både i Norge og internasjonalt, og det er ikke rart at både fans, presse og radio har latt seg begeistre av hennes musikk. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve Bergens popdronning på hennes Norgesturné!

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Få med deg ‘My Darling Clementine’ på Abelone!
torsdag
21:00

Få med deg ‘My Darling Clementine’ på Abelone!

Opplev My Darling Clementine med deres nyeste, kritikerroste utgivelse ‘Country Darkness – the songs of Elvis Costello’.

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.

Eventbilde: Dissimilisfestivalen 2024
fredag
17:00

Dissimilisfestivalen 2024

Dissimilis åpner nok en gang festivalsesongen med en tradisjonsrik, hjertevarm og inkluderende byfestival.