Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Headie One på Parkteatret! hovedbilde
lørdag 
20:00
Parkteatret

Headie One på Parkteatret!

Headie One, den første artisten fra UK drill-scenen med en UK Official Chart top #10-singel, har raskt gjort seg bemerket. Den 28 år gamle rapperen fra Tottenham, kan sies å ha blitt en av gallionsfigurene, eller en av sjangerens forfedre, om du vil – som Wiley med grime, Giggs med road-rap, eller So Solid Crew med britisk garage.

Headie One henter inspirasjon fra melodiene vi kjenner fra sør- og østkystens hiphop, og skaper sin egen karakteristiske flow med sine sylskarpe ordspill. Men selv om han er sentrert i drill-scenen, viser han stor allsidighet – Headie One manøvrerer enkelt mellom andre britiskbaserte sjangre, og hans ambisjon er å vise frem kunsten sin til et bredt publikum.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
20:30

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!