Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Haus of Friele hovedbilde
søndag 
18:00
SALT Arena

Haus of Friele

Haus of Friele ble startet i 2019 av en gruppe ulike kings og queens, som ønsket å skape et dragmiljø i Bergen. Siden da har de blitt en viktig og synlig del av det skeive kulturlivet i Bergen, og stått på mange av byens scener, fra den bittelille scenen på Fincken til selveste storscenen på Den Nationale Scene. I 2020 ble de tildelt Regnbuedagenes pris for Årets Ildsjel.

Artistene i Haus of Friele har alle egne, unike uttrykk, og huset er en arena hvor de løfter og heier fram hverandre, og dyrker mangfoldet innad i gjengen. På showene eksperimenterer og leker de med ulike formater, fra lipsyncs til standup, religiøse ritualer og performancekunst. Du vet med andre ord aldri helt hva du får på et Haus of Friele-show.

Artistene i Haus of Friele har stått på scenen i Oslo tidligere hver for seg, men aldri hele gruppa samlet. Derfor gleder de seg nå til å levere ekte bergensk stemning på Pyramiden scene, og vise fram vestlandsk drag i all sin regnfulle prakt!

ID: 20 år

Bilde: Karina Klingen Rønning, design: Remi Johansen Hovda

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Dancing Stars på Christiania Teater!
mandag
20:30

Dancing Stars på Christiania Teater!

14 av de kjente profilene har sammen laget et danseshow som tar deg med på en reise gjennom våre følelser.

Eventbilde: Kompaniforestilling Kirkenær Ballettskole
onsdag
19:30

Kompaniforestilling Kirkenær Ballettskole

«Jorunn Kirkenærs Barneballett» og «Jo-Ki Ungdom» står på scenen sammen med de eldste satsingspartiene ved ballettskolen.