Arrangementet er fullført.

Hanne Vasshus hovedbilde
søndag 
19:00
Parkteatret

Hanne Vasshus

Hanne Vasshus

Hanne Vasshus er lenge blitt omtalt som en av de mest spennende nye stemmene fra Rogaland, og etter fjorårets debutalbum «Oh, So Many Things» forsterket hun den posisjonen. Nå er Vasshus klar med oppfølgeralbumet «A House».

Vasshus er omtalt som et fyrverkeri av en liveartist og har allerede levert haugevis av solide konserter på konsertarenaer og festivaler landet over.

På sitt forrige album tok Hanne opp at hun ble sittende fast, så på det nye ble en naturlig oppfølging at hun ønsket å reise bort fra noe her hjemme. Derfor dro hun verden over og møtte mange dyktige mennesker på veien som ga henne motstand musikalsk og kunstnerisk. Resultatet av reisen er blitt ni ærlige låter med en mer utadvendt og tøffere Vasshus – noe som passer perfekt med hennes liveuttrykk. Albumet er produsert og spilt inn av Grammy-vinner Malcolm Burn i Kingston, New York.

Nå er Vasshus klar for å invitere deg inn til sitt «hus» gjennom albumet og konserter landet rundt. Med seg har hun Erlend Aasland på strenger og keys, Simen Ytre-Arne på bass, Morten Jackman på perk og Andreas B. Onarheim på strenger.

facebook.com/hannevasshusofficial
hannevasshus.com

Da Some Feather slapp sin første singel i november 2015 ble hun trukket fram av Tidal som en av artistene det er knyttet størst forventning til i tiden framover. Hun har varmet opp for Marte Eberson (Highasakite) og Anja Skybakmoen, og spilte på by:Larm (Brylarm) i 2017 til gode tilbakemeldinger. Våren 2017 slapp hun singlene «Princess Song» og «The Forest», som ble spilt på P3 og lagt til Spotifys Fresh Finds-liste.

Nå har hun lagt fra seg synthene og funnet tilbake til sekstitallet, med en naturlig stemme båret av vindskeivt piano og smektende strykere. I fjor høst kom «High Water Mark EP». Debutalbumet ventes våren 2018 og er produsert av Matias Tellez (Young Dreams).

facebook.com/somefeather

Bill. kr. 200,- +avg.

Kjøp billett her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
mandag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt.