Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Hanne Vasshus hovedbilde
søndag 
19:00
Parkteatret

Hanne Vasshus

Hanne Vasshus

Hanne Vasshus er lenge blitt omtalt som en av de mest spennende nye stemmene fra Rogaland, og etter fjorårets debutalbum «Oh, So Many Things» forsterket hun den posisjonen. Nå er Vasshus klar med oppfølgeralbumet «A House».

Vasshus er omtalt som et fyrverkeri av en liveartist og har allerede levert haugevis av solide konserter på konsertarenaer og festivaler landet over.

På sitt forrige album tok Hanne opp at hun ble sittende fast, så på det nye ble en naturlig oppfølging at hun ønsket å reise bort fra noe her hjemme. Derfor dro hun verden over og møtte mange dyktige mennesker på veien som ga henne motstand musikalsk og kunstnerisk. Resultatet av reisen er blitt ni ærlige låter med en mer utadvendt og tøffere Vasshus – noe som passer perfekt med hennes liveuttrykk. Albumet er produsert og spilt inn av Grammy-vinner Malcolm Burn i Kingston, New York.

Nå er Vasshus klar for å invitere deg inn til sitt «hus» gjennom albumet og konserter landet rundt. Med seg har hun Erlend Aasland på strenger og keys, Simen Ytre-Arne på bass, Morten Jackman på perk og Andreas B. Onarheim på strenger.

facebook.com/hannevasshusofficial
hannevasshus.com

Da Some Feather slapp sin første singel i november 2015 ble hun trukket fram av Tidal som en av artistene det er knyttet størst forventning til i tiden framover. Hun har varmet opp for Marte Eberson (Highasakite) og Anja Skybakmoen, og spilte på by:Larm (Brylarm) i 2017 til gode tilbakemeldinger. Våren 2017 slapp hun singlene «Princess Song» og «The Forest», som ble spilt på P3 og lagt til Spotifys Fresh Finds-liste.

Nå har hun lagt fra seg synthene og funnet tilbake til sekstitallet, med en naturlig stemme båret av vindskeivt piano og smektende strykere. I fjor høst kom «High Water Mark EP». Debutalbumet ventes våren 2018 og er produsert av Matias Tellez (Young Dreams).

facebook.com/somefeather

Bill. kr. 200,- +avg.

Kjøp billett her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er den en svensk stjernesopran, Elin Rombo, med sin norske ektemann, Anders Kjellberg Nilsson, i samspill med pianisten Sveinung Bjelland som står på programmet. Alle tre brenner for kammermusikk, og ønsker å ta publikum med inn i en magisk verden med disse verkene!

Eventbilde: Livemusikk i Vulkangata
fredag
17:00

Livemusikk i Vulkangata

Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!

Eventbilde: Safa Fest 2022!
fredag
19:00

Safa Fest 2022!

En musikkfestival arrangert og laget av Safario, som samler alle sine nye favoritter på et sted for å lage den villeste konsertkvelden i Oslo. Alle er velkomne, og arrangementet passer best for de som er 16 og oppover!