Arrangementet er fullført.

Hanne Hukkelberg på Parkteatret hovedbilde
lørdag 
20:00
Parkteatret

Hanne Hukkelberg på Parkteatret

24. februar tar Hanne Hukkelberg med sin etterlengtede og kritikerroste 2017-utgivelse «Trust» og spiller på Parkteatret i Oslo.

Finn arrangementet på facebook her >>

Billetter kr. 250,- + avg.
Kjøp billetter her >>
18 års aldersgrense

Hanne Hukkelberg er en av Norges mest vitale og særegne artister. Hun har levert kvalitetsmusikk til musikkelskere over hele verden i en årrekke, etter å ha mestret kunsten å bevege seg sømløst mellom sjangere med sitt helt personlige sound – det være seg elektronisk knitrepop akkompagnert av regnvær, lyrisk postrock med fryser- og stekeovnstrommer, eller eksperimentell indie med bestikksynth.

Fire album er blitt utgitt, rost og applaudert internasjonalt. Albumene har havnet på gjeve årsbestelister hos blant andre NPR, Sunday Times og BBC, og Hukkelberg har lagt flere verdensomspennende turnéer bak seg. Som et resultat av dette har hun på flere turneer vært oppvarmingsartist med vennene i amerikanske Wilco, og låta «Lucy» ble laget i samarbeid med Disney til storfilmen «Prins Caspian» i Narnia-serien. Om man skal utheve én bragd her hjemme, må det være tildelingen av Spellemannprisen i Åpen Klasse for albumet «Rykestrasse 68».

I høst kom Hanne Hukkelberg med sin etterlengtede femte plate «Trust», produsert av henne selv. Med seg har hun sine favorittvokalister, Ingrid Helene Håvik (Highasakite) og Emilie Nicolas, som gjesteartister. Hukkelberg henter igjen inspirasjon fra eksperimentell pop, og har også latt seg inspirere av mer rytmiske sjangre nærmere elektronika og til og med hiphop. Elementene er plukket godt fra hverandre og satt nennsomt sammen igjen, på et uomtvistelig hukkelbergsk vis.

 

Supp. Tilla /

Tilla har skapt sitt lille univers ved å bruke utallige timer på å drømme i platesjapper og med tegneblokken. Tilla vokste opp med tre musikkyndige og utforskende storebrødre, og ble derfor tidlig eksponert for et bredt spekter av musikk og film. Låtene hennes bærer preg av tung bass og lag på lag med særegen vokal. Utrykket er organisk, varmt og energisk på en og samme tid.

Høsten 2016 ble 20-åringen anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen med låtene «Falling» og «Material King», og hun spilte på blant annet Slottsfjell og UKA i 2017. Ny musikk er rett rundt hjørnet, og 2018 blir det virkelige startskuddet for Tilla!

facebook.com/tillagaaso
urort.p3.no/#!/Band/10lla

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: The September When i Operaen
søndag
19:30

The September When i Operaen

The September When, med Morten Abel i spissen, er et av sin generasjons mest definerende norske band. Nå kommer bandet bak Årets Spellemann 1993 til Operaen!

Eventbilde: Gilbert O’Sullivan besøker Oslo Konserthus
mandag
20:00

Gilbert O’Sullivan besøker Oslo Konserthus

Opplev den Irske poplegenden Gilbert O’Sullivan når han besøker Oslo Konserthus med sitt soloshow som består av han selv på keyboard og en gitarist.

Eventbilde: Kammerkonsert på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert på Sentralen

Dextra Musicas konsertserie er en del av Klassisk tirsdag. Klassisk musikk i verdensklasse, hver tirsdag i Oslo!