Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

lørdag 
12:00

Halloween-verksted på Nordstrand Kulturarena

halloween verksted nordstrand kulturarena

KunstKALL, Relove og Nordstrand Kulturarena inviterer til skummelt monsterverksted for hele familien lørdag 30. oktober. De har plass til 20 deltakere av gangen. Kom når det passer mellom klokka 12.00 og 16.00

Her kan det lages skumle monstre av gjenbruksmaterialer, de har også eget syverksted.

Arrangementet er gratis takket være støtte fra bydelens frivillighetsmidler. Barn under 8 år må være i følge med en voksen.

Figurene som lages skal få være med på verdens skumleste utstilling i Kulturarenaens mørke glassfasade. Og alle som tør kan gå forbi for å se monstrene på selveste Halloween søndag 31. oktober.

Etter utstillingen kan monstrene få være med eierne hjem.

Besøk Nordstrand Kulturarena sitt Facebook-event her for mer informasjon.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Agnes Cecilia – Nationaltheatret
fredag
15:00

Agnes Cecilia – Nationaltheatret

Sceneversjonen av Maria Gripes spenningsroman Agnes Cecilia er en fortelling for barn og unge – full av undring, mystikk og overnaturlige elementer.