Arrangementet er fullført.

Halloween gresskar workshop hovedbilde
fredag 
16:00

Halloween gresskar workshop

skjermbilde-2016-10-26-kl-16-18-38

Snart er det Halloween! CityKids arrangerer gresskar workshop hvor du kan lage et riktig skummelt (eller søtt…) gresskar til Halloween. 

På workshopen får du et gresskar og veiledning om hvordan du kan velge, rense ut, designe og skjære gresskar til Halloween. Her tar du steg for steg sammen, og på slutten av workshopen vil du kunne dra hjem med et ferdiglaget gresskar. I tillegg, får du også tips om annen Halloween pynt og hvordan mye av gresskaret kan brukes til mat. For de som vil lage noe annet, blir det også mulig å lage Halloween-pynt og skrive «spøkelsesbrev».

Workshopen passer best for familier og grupper med barn fra 5 år, men er åpen for alle.

Workshopen kjøres i 2 runder (kl. 16-18.30 og kl. 18.30-21) og tar kun 6 familier/grupper per runde. Velg derfor et av de to tidspunktene for å sikre plass. En billett koster kr. 650 og inkluderer et gresskar og plass til opptil 4 personer på workshopen. Ekstrabilletter for grupper over 4 stykker koster kr. 50 per person og kjøpes på døren på workshopen. Barn under 5 år trenger ikke ekstrabillett.

Workshopen er i regi av CityKids og lederen Katie Coughlin som har mange års erfaring med å lage sinnssykt skumle gresskar. Hennes gresskar har blitt vist bl.a. på NRK Super ”Norge +” og Aftenposten Junior.

Gled deg til å høre noen hemmeligheter om Halloween og vit at det blir en spennende dag som handler først og fremst om barnas fantasi og kreativitet.  Kanskje det blir noen overraskelser som venter…MOHAAAHAHAHA.

Velkommen den 28. oktober!

Gresskar workshopen finner du i Produksjonsrom 1 i 4. etasje på Sentralen. Det finnes barnevognparkering i rommet.

CityKids er produsert av Stiftelsen Oslo Barnemuseum med støtte fra Oslo kommune og EU Kreativt Europa. Inntektene fra workshopen går til investering i nye aktiviteter for barn.

foto: Katie Coughlin

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
tirsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
tirsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.