Søk i Aktiv i Oslo

Guidet ølsmaking hovedbilde
lørdag 
17:30
Ølakademiet

Guidet ølsmaking

Øl er best når du bruker flere sanser. Her lærer du å smake og beskrive ølet med både øyne, nese og munn. Samtidig tar Ølakademiet deg gjennom ølets historie, beskriver bryggeprosessen og krydrer det hele med artige fakta og nyttige serveringstips.

Kanskje lærer du også noen triks du kan imponere med senere. Og gjør du ikke det, har du iallfall hatt en artig opplevelse!

Ølakademiet har kjørt smakinger siden 2008 og er en nøytral og uavhengig aktør, som betyr mangfold i smak og utvalg. På smakingen blir det ikke øl fra ett bryggeri eller en produsent, men fra flere slik at du får oppleve de store og varierte smaksforskjellene.

Ølsmakingen passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.

Les mer og book plass!

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: The Well Summer Club
onsdag
00:00

The Well Summer Club

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra i sommer? Opplev herlig beach club-stemning på The Well, bare 15 minutter fra Oslo.

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!