Arrangementet er fullført.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.
En ekte sausekokk
Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden.
Vi tar for oss 6 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.
Du lager fra bunnen av sauser som for eksempel rødvinssaus, salvie- og kremsaus, gribichesaus, eple- og smørsaus, sennespsvinaigrette og Béarnaise.
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.
Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3 timer)
Smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Lån av forkle under kurset
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med kokkene på Kulinarisk Akademi
Matservering: Ja – lett servering underveis i kurset.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor
Kursets språk: Norsk
Dato og tid: Mandag 17 november 2014, kl. 17.00 – ca. 20.30
Pris: kroner 998,- pr. person
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.