Arrangementet er fullført.
Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og du blir guidet gjennom jungelen av muligheter.
Det blir gått igjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.
Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlings metodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene.
Etter introduksjonen deles kursdeltagerne i grupper og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle smaker det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Smaksprøver på mat underveis i kurset
Alle deltakere anbefales å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Kl: 17.00
Oppmøte 16.45
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Hos Grønland Boulebar er det mulig å følge med på sport mens du nyter mat, drikke og hyggelig selskap!
Grønland Boulebar tilbyr boule som aktivitet, i kombinasjon med mat, drikke og nå også sesong 2 av operapub!