Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker hovedbilde
onsdag 
17:00

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

ntso

På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og Kulinarisk Akademi sine kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og du blir guidet gjennom jungelen av muligheter.
Det blir gått igjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlings metodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene.

Etter introduksjonen deles kursdeltagerne i grupper og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle smaker det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Smaksprøver på mat underveis i kurset

Alle deltakere anbefales å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Kl: 17.00
Oppmøte 16.45
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Påmelding gjøres her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
mandag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.