Arrangementet er fullført.
Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og du blir guidet gjennom jungelen av muligheter.
Det blir gått igjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.
Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlings metodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene.
Etter introduksjonen deles kursdeltagerne i grupper og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle smaker det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Smaksprøver på mat underveis i kurset
Alle deltakere anbefales å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Kl: 17.00
Oppmøte 16.45
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer
Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.
Duckpin ønsker alle stundenter velkommen til en minnerik opplevelse med gode tilbud!
Besøk Issho for en uforglemmelig matopplevelse kombinert med den fengslende forestillingen Miss Saigon hver torsdag til lørdag!