Arrangementet er fullført.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker hovedbilde
onsdag 
17:00

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

ntso

På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og Kulinarisk Akademi sine kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og du blir guidet gjennom jungelen av muligheter.
Det blir gått igjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlings metodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene.

Etter introduksjonen deles kursdeltagerne i grupper og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle smaker det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Smaksprøver på mat underveis i kurset

Alle deltakere anbefales å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Kl: 17.00
Oppmøte 16.45
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Påmelding gjøres her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Eivind Hellstrøm kommer til Økern Portal 9. desember
torsdag
10:30

Eivind Hellstrøm kommer til Økern Portal 9. desember

Møt Eivind Hellstrøm og Anita Rennan mellom 10.30 og 11.30 – kjøp signert kokebok og få servert deilig mat fra kokeboka!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Vinsmaking til nydelig asiatisk mat på Kazam Bowl
tirsdag
18:00

Vinsmaking til nydelig asiatisk mat på Kazam Bowl

Bli med på vinsmaking 14. desember på Kazam Bowl og lær hvordan du kan sette sammen vin og deilig asiatisk mat. Pris 598,- inkl. lett matservering og 6 glass.