Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Grunnkurs i tilberedningsteknikker hovedbilde
onsdag 
17:00

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

ntso

På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og Kulinarisk Akademi sine kokker gir deg alle sine beste tips og triks.

Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og du blir guidet gjennom jungelen av muligheter.
Det blir gått igjennom teknikker som ovnsbaking, sous-vide, confitering, frittering, grilling og posjering.

Det blir en utfyllende introduksjon til de mest anvendte varmebehandlings metodene, og man lærer hvordan man bør behandle råvarene for å fremheve de beste smakene.

Etter introduksjonen deles kursdeltagerne i grupper og er selv med og lager ulike småretter med de forskjellige varmebehandlingsmetodene i fokus. Smårettene som blir laget smakes på underveis. Alle smaker det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Smaksprøver på mat underveis i kurset

Alle deltakere anbefales å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Kl: 17.00
Oppmøte 16.45
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen, 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Påmelding gjøres her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Student Deal @Duckpin
fredag
16:00

Student Deal @Duckpin

Duckpin ønsker alle stundenter velkommen til en minnerik opplevelse med gode tilbud!

Eventbilde: Issho Matbar + Miss Saigon
fredag
16:00

Issho Matbar + Miss Saigon

Besøk Issho for en uforglemmelig matopplevelse kombinert med den fengslende forestillingen Miss Saigon hver torsdag til lørdag!