Arrangementet er fullført.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.
Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. Følgende sauser vil bli gjennomgått:
Arabiata
Gribiche
Rødvinsaus
Sauce Vierge
Smørsaus
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.
Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3 timer)
Smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Forkle til å ta med hjem
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 12:45
Kl: 13.00
Sted:Kulinarisk Akademi Mathallen
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per deltager: 1250,- ink. mva.
Antall: 12-22 personer
Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.
Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!
Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no