Arrangementet er fullført.
Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.
Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. Følgende sauser vil bli gjennomgått:
Arabiata
Gribiche
Rødvinsaus
Sauce Vierge
Smørsaus
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.
Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3 timer)
Smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Forkle til å ta med hjem
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 12:45
Kl: 13.00
Sted:Kulinarisk Akademi Mathallen
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per deltager: 1250,- ink. mva.
Antall: 12-22 personer
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Hos Grønland Boulebar er det mulig å følge med på sport mens du nyter mat, drikke og hyggelig selskap!