Arrangementet er fullført.

Grunnkurs i saus hovedbilde
lørdag 
13:00

Grunnkurs i saus

ntso

Grunnkurs i saus, lørdag 10. juni.

Bli en mester med saus. Norges beste kokker lærer deg alt du behøver å vite for å lage saus som proffene.

Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. Følgende sauser vil bli gjennomgått:
Arabiata
Gribiche
Rødvinsaus
Sauce Vierge
Smørsaus

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av Norges beste kokker.

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3 timer)
Smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Forkle til å ta med hjem
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

For påmelding Trykk her >>

Oppmøte kl 12:45
Kl: 13.00
Sted:Kulinarisk Akademi Mathallen
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per deltager: 1250,- ink. mva.
Antall: 12-22 personer