Arrangementet er fullført.
Dette kurset er for deg som vil lære litt mer enn en meny. Over tre økter lærer du nærmest 20 retter til hverdag og fest. Grunnkurset går over tre økter med 3 forskjellige menyer: 3, 10 og 17. september.
I hver økt får du
* teoretisk del – foredrag med gjennomgang av oppskrifter/ krydder / ingredienser
* praktisk del – vi lager maten i grupper
* kulinarisk måltid der vi koser oss med maten og deler erfaringer/ opplevelser
Pris kr 2500,- som inkluderer kurskjøkken, ingredienser, kokkekurs, oppskrifter, middag, servering og opprydding.
Påmelding/ info: niru@masalamagic.com
PS. Vi har lekre gavekort.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.