Arrangementet er fullført.

Grønn onsdag: Bytte-, fikse- og salgsmarked i bakgården i Storgata 3 hovedbilde
onsdag 
14:00
DNT Oslo og Omegn

Grønn onsdag: Bytte-, fikse- og salgsmarked i bakgården i Storgata 3

Finn frem friluftsklær og -utstyr som du ikke bruker lenger og bli med på DNT ung Oslo sitt store bytte-, fikse- og salgsmarked i bakgården i Storgata 3!

Bytt, selg og kjøp brukt friluftsutstyr. Har du friluftsutstyr som trenger å fikses? Ta det med til fikse-standen hvor symaskinen står klar. Trenger sykkelen en vårpuss? Ta den med – Daniel fra Ås sykkelreprarasjon tar vårsjekken og småreparasjoner mot en rimelig penge i dag.

Litt sulten?  Her har de vaffel og kaffe – og tar du med egen kopp spanderer de kaffen! DNT ung Oslo ønsker alle velkommen i bakgården i Storgata 3 onsdag 10. april fra kl. 14 – 18.

Relaterte saker

Eventbilde: Fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard
onsdag

Fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard

Ny fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard åpner på Norsk Maritimt Museum med fotografier som aldri før er vist.

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.