Arrangementet er fullført.
Profesjonelle kokker vil lede deg som deltaker igjennom jungelen av stykkningsdeler, marinader, steke-grader, grillteknikker og kull. Kurset vil foregå både utendørs ved grillen og på kjøkkenet til Kulinarisk Akademi. Kokkene demonstrerer og leder deltakerne gjennom hver rett, og er klar for å svare på de spørsmål deltakerne måtte ha.
Noen av rettene spises underveis i kurset, og vi avslutter med de siste rettene samlet rundt bordet. Alle spiser det de selv har laget.
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3,5-4 timer
Pris: 1 650,-per person
Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.