Arrangementet er fullført.

Grillkurs hovedbilde
tirsdag 
17:00

Grillkurs

ntso

Grillkurs tirsdag 6. Juni.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.

For påmelding trykk her >>

Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet. Kurset vil starte med en demonstrasjon i Kulinarisk Akademis kjøkken. Den deltagende delen vil være både utendørs og på kjøkkenet.

Oppmøte kl 16:45
Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi hovedavdeling
Maridalsveien 87, bygg 7
Pris: 1900,- ink mva
Antall: 12-24 personer
Varighet: ca 4 timer

Inkludert i kursavgiften:

Råvarene under kurset
Deltagende kokkekurs(3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere

For spørsmål ta kontakt med oss:¨
tlf: 23 23 15 80
mail: ck@kulinariskakademi.no

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.