Arrangementet er fullført.
Grillkurs tirsdag 6. Juni.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.
Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet. Kurset vil starte med en demonstrasjon i Kulinarisk Akademis kjøkken. Den deltagende delen vil være både utendørs og på kjøkkenet.
Oppmøte kl 16:45
Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi hovedavdeling
Maridalsveien 87, bygg 7
Pris: 1900,- ink mva
Antall: 12-24 personer
Varighet: ca 4 timer
Inkludert i kursavgiften:
Råvarene under kurset
Deltagende kokkekurs(3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
For spørsmål ta kontakt med oss:¨
tlf: 23 23 15 80
mail: ck@kulinariskakademi.no
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.