Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Griff – «One Foot In Front Of The Other» hovedbilde
mandag 
19:00
Parkteatret

Griff – «One Foot In Front Of The Other»

Med mixtapen «One Foot In Front Of The Other» og Europa-turné på trappene, kan vi trygt si at den nylig kronede Brit-Award-vinneren Griff er høyaktuell! Nå kan norske fans glede seg over hennes Norges-besøk og Parkteatret-visitt 07. mars.

Det har vært en travel og innholdsrik vår for Griff. I mars ble det 20-år gamle fenomenet kunngjort som vinner av den prestisjetunge BRITs Rising Star Award, med tidligere vinnere som Celeste, Sam Smith og Adele. Med fremføringen av «Black Hole» på Late Night With Seth Meyers, gjorde hun tidligere i år sin USA-debut, og ikke minst har hun jobbet med den nevnte mixtapen.

«One Foot In Front Of The Other» er en samling av sanger Griff skrev under lockdown. Her utforsker hun store temaer som ung kjærlighet, mental helse, familie og vennskap – selvsagt i hennes helt egne distinkte stil.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.