Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Griff – «One Foot In Front Of The Other» hovedbilde
mandag 
19:00
Parkteatret

Griff – «One Foot In Front Of The Other»

Med mixtapen «One Foot In Front Of The Other» og Europa-turné på trappene, kan vi trygt si at den nylig kronede Brit-Award-vinneren Griff er høyaktuell! Nå kan norske fans glede seg over hennes Norges-besøk og Parkteatret-visitt 07. mars.

Det har vært en travel og innholdsrik vår for Griff. I mars ble det 20-år gamle fenomenet kunngjort som vinner av den prestisjetunge BRITs Rising Star Award, med tidligere vinnere som Celeste, Sam Smith og Adele. Med fremføringen av «Black Hole» på Late Night With Seth Meyers, gjorde hun tidligere i år sin USA-debut, og ikke minst har hun jobbet med den nevnte mixtapen.

«One Foot In Front Of The Other» er en samling av sanger Griff skrev under lockdown. Her utforsker hun store temaer som ung kjærlighet, mental helse, familie og vennskap – selvsagt i hennes helt egne distinkte stil.

Relaterte saker

Eventbilde: Popquiz med Olav Bru som quizmaster!
onsdag
19:00

Popquiz med Olav Bru som quizmaster!

Popquiz er en ren musikkquiz hvor man kan bryne seg på både ny og gammel moro fra hele pop og rock-historien. Vinn konsertbilletter m.m.!

Eventbilde: Julelatter 2023
onsdag
20:30

Julelatter 2023

Norges morsomste juletradisjon fortsetter på Latter med Julelatter 2023!

Eventbilde: Sunnas musikkbingo – Hos Alma!
torsdag
16:00

Sunnas musikkbingo – Hos Alma!

Er du klar for en kveld fylt med glede, musikkbingo og en smakfull matopplevelse? Da kan du glede deg til en kveld Hos Alma!