Søk i Aktiv i Oslo

Grenaderen – Grenader-løpet hovedbilde

Grenaderen – Grenader-løpet

grenader-løpet

Grenader-løpet er et minneløp som har sin bakgrunn i vår historie fra svenskekongen Karl XII’s angrep på Norge. Det er ikke bare de som går 5-mila i Kollen eller Birkebeinerrennet som kan kalle seg for spreke skiløpere. Utfordringen som ligger i å gjennomføre ni mil på ski er vel så stor.

Det å konkurrere mot seg selv, oppleve den vakre Marka og gleden ved å fullføre dette rennet, er en drivkraft i seg selv. Ved å gå Grenader-løpet kan du si at du er en ekte skiløper. Er det ikke på tide å ta utfordringen?

Grendseren er et ni mil langt turløp i klassisk stil. Grenader-løpet starter på jordet vest for Hakadals Verk og Hakadal Jernbanestasjon. Derfra går løpet opp til Loppetjern, til Kikutstua og videre gjennom marka før før mål ved Jansløkka Skole.

Meld deg på Grenader-løpet her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Snøfestival 2024
lørdag
10:00

Snøfestival 2024

Morsomme aktiviteter for store og små. Konkurranser, utdeling av premier, giveaways, skidemo, leker og mye moro!

Eventbilde: Trening av hest med Rupert Isaacson!
søndag
11:00

Trening av hest med Rupert Isaacson!

Rupert Isaacson, internasjonalt kjent trener av ‘the Old Masters dressage system of training horses from the ground ‘, låser opp hemmelighetene og viser oss veien til glede med våre hester … og til vårt menneskelige selv.

Eventbilde: Påskestemning på Bærums Verk
lørdag
00:00

Påskestemning på Bærums Verk

Butikkene i Verksgata samt spisesteder holder åpent alle dager i påsken! Kanskje klarer du og familien din å løse deres påskerebus?