Søk i Aktiv i Oslo

Grenaderen – Grenader-løpet hovedbilde

Grenaderen – Grenader-løpet

grenader-løpet

Grenader-løpet er et minneløp som har sin bakgrunn i vår historie fra svenskekongen Karl XII’s angrep på Norge. Det er ikke bare de som går 5-mila i Kollen eller Birkebeinerrennet som kan kalle seg for spreke skiløpere. Utfordringen som ligger i å gjennomføre ni mil på ski er vel så stor.

Det å konkurrere mot seg selv, oppleve den vakre Marka og gleden ved å fullføre dette rennet, er en drivkraft i seg selv. Ved å gå Grenader-løpet kan du si at du er en ekte skiløper. Er det ikke på tide å ta utfordringen?

Grendseren er et ni mil langt turløp i klassisk stil. Grenader-løpet starter på jordet vest for Hakadals Verk og Hakadal Jernbanestasjon. Derfra går løpet opp til Loppetjern, til Kikutstua og videre gjennom marka før før mål ved Jansløkka Skole.

Meld deg på Grenader-løpet her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning i Botanisk hage
tirsdag
12:30

Babyomvisning i Botanisk hage

Bli med en av deres erfarne botanikere på tur i Botanisk hage og se noe av det som blomstrer i hagen akkurat nå. Tilpasset småbarnsforeldre med barn opp til 2 år.

Eventbilde: Book flytende sauna i Oslo
torsdag
00:00

Book flytende sauna i Oslo

Det er virkelig ingenting bedre til å heve humøret enn en varm badstue, vennlige mennesker og en forfriskende dukkert i det iskalde vannet i fjorden. Livet blir bare ikke bedre!

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
fredag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.