Søk i Aktiv i Oslo

Grefsenkollen Opp 2012 hovedbilde

Grefsenkollen Opp 2012

Grefsenkollen Opp 2012 arrangerer søndag 3. juni

Grefsenkollen Opp er et løp som går fra Sinsenkrysset og alle bakkene opp til Grefsenkollen – Oslos bratteste og mest sentrale motbakke på 4,5 kilometer.

Grefsenkollen ligger lengst sør i Lillomarka som en kile mellom Maridalen og Groruddalen. Grefsenkollen Opp starter på Muselunden (110 moh) rett ved Sinsenkrysset. Løypa følger Kjelsåsveien og Grefsenkollveien opp til målet på toppen (380 moh). Løypa er 4,5 km lang, og med en høydeforskjell på 270 meter gir det en stigningsprosent på 6 %. Underlaget er asfalt.

Etteranmelding
Etteranmelding elektronisk fram til fredag 01.06 kl 18.00. Det er mulig å etteranmelde seg i startområdet på selve løpsdagen, fram til en time før start.NB! Kun kontant betaling ved start!

Startnummerutdeling
Startnummer til forhåndspåmeldte kan hentes ved start på Muselunden mellom klokken 12.00 og 13.15 på løpsdagen.

Sammen med startnummer utdeles elektronisk brikke som benyttes til tidtaking/målregistrering. Denne skal festes rundt ankel. Tapt tidtakerbrikke må erstattes med kr. 500,-.

Toaletter
Toaletter finnes i Haraldsheimen vandrerhjem, ca 300m rett nord for grasbakken ved start. Følg stien/tråkket opp bakken.

Løperdrikke
Sportsdrikke og vann deles ut ved start og mål 

Adkomst
Det er begrensede parkeringsmuligheter i området rundt start, og vi oppfordrer alle til å reise kollektivt. Det er holdeplasser for både buss, trikk, T-bane og tog (Grefsen stasjon) i umiddelbar nærhet av Muselunden. Et godt tips om du kommer med bil er å parkere oppe ved Grefsenkollen (rett ved mål). Det er en større utfartsparkeringsplass rett nedenfor restauranten med god plass. Dette gir en fin mulighet til å varme opp nedover løypa på vei til start. Vi minner imidlertid om at vi sperrer Grefsenkollveien i forbindelse med selve løpet- så tilskuere må kjøre opp i god tid før starten går.

Transport av tøy
Det vil bli transport av tøy fra start til mål. Tøy må leveres senest 5 min før start i tilhengere ved startseilet. Har du behov for ekstra pose til tøyet kan du få dette av arrangøren. Husk å merke posen med startnummer.

Løpet
Veien er sperret, men kun i løpsretningen. Derfor er det viktig at alle løper på HØYRE SIDE av veien. Det vil være løypevakter i kryssene. For løypebeskrivelse: Se her.

Les mer og meld deg på Grefsenkollen Opp 2012 >>

Relaterte saker

Eventbilde: Barn&Hund sommerleir – påmelding nå!
lørdag
00:00

Barn&Hund sommerleir – påmelding nå!

Vil du lære mer om deg selv og hunden din i sommer? Da er sommerleir med hund noe for deg! Bli med på en aktiv, spennende og lærerik uke med dyr og nye vennskap i fokus.

Eventbilde: Dansecamp i vinterferien
lørdag
00:00

Dansecamp i vinterferien

Velkommen til daglige dansetimer av høy faglig kvalitet, kreativitet, lek og moro!

Eventbilde: Dansecamp i vinterferien
lørdag
00:00

Dansecamp i vinterferien

Dansecampen for deg som satser på ballett og dans. Nye elever hjertelig velkommen!