Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

GREASE – bli med bak kulissene! hovedbilde
onsdag 
Chateau Neuf

GREASE – bli med bak kulissene!

I januar får Oslo og Norge endelig igjen møte filmhistoriens mest ikoniske par: Sandy og Danny! Er du på jakt etter julegaven til den som har alt? Gi en musikalsk opplevelse og reis sammen tilbake til 1959 og Rydell High School.

Over 16.000 billetter er allerede solgt, og de første forestillingene er allerede utsolgt.
– Det er helt fantastisk, vi gleder oss, sier produsent Tore Sergei Myklebust fra StarWorks og legger til:
– Det er utvilsomt Grease-feber i hovedstaden og vi gleder oss til å vise frem vår versjon av en av verdens mest populære musikaler!

24. januar er det endelig klart for premiere og Chateau Neuf blir forvandlet til Rydell High i regi av Tom Sterri. Både før og under forestillingen tar de deg med tilbake til et Amerika på slutten av 50-tallet, når rock’n’roll var som størst og bilene var enda større!

– Selv om vi tar alle med tilbake i tid, kommer sceneproduksjonen til å ose 2018 med det siste av lyd, lys og LED, sier Myklebust som lover at det ikke er spart på noe med kostymer, scenografi, stort ensemble og live orkester under ledelse av Matthew Reeve. Scenografi og kostymer er signert designeren Takis.

Bli med bak kulissene

Akkurat nå jobbes det hardt med øvelser og forberedelser for å bli klar i tide til premieren. Det er mye sang, dans, skuespill og ikke minst kostymeprøving. Det er over 300 kostymer i sving.
– Det foregår nå prøver i tre rom samtidig, sang, dans og kostymeprøver. Det er lange dager men med en så herlig gjeng er det god stemning, forteller Myklebust.

– Blir det noen juleferie på dere da?


– Vi tar en liten juleferie mellom 22. desember og 2. januar for å lade batteriene, det tror jeg vi alle kan behøve.

GREASE-produksjonen gir nå også en unik mulighet til å få et innblikk bak øvelsene og forberedelsene fram til premieredagen via egen Greasevlogg som kan følges både på facebook og deres egne offisielle hjemmeside www.greasenorge.no
– Hvorfor gjør dere det?
– Vi har merket at det er en enorm interesse rundt cast og produksjonen og vi synes det er gøy å dele med publikum hvordan en musikalproduksjon foregår. Det gir også en unik mulighet til å bli kjent med rollene og skuespillerne før de kommer til teateret, sier produsenten.

Finn GreaseNorge på Facebook >>

På scenen

Det er et stor team som står bak den norske oppsetningen av musikalen. Over 60 personer i alt når man regner hovedroller, ensemble, kunstnerisk team, og orkester i alt.

Bjørnar Reime og Charlotte Brænna står i spissen som det legendariske paret Danny og Sandy. Du møter også, blant mange andre, Øivind Blunck, Hilde Lyrån og Tarjei Sandvik Moe. Sistnevnte kjent fra SKAM i rollen som Isak.

 

Se bilder og skuespillerlisten her >>

 

Flere forestillinger utsolgt

Myklebust oppfordrer alle til å sikre seg billetter hvis de ønsker seg plass på en av de 28. forestillingene som er lagt ut. Flere er utsolgt, enda flere er snart tomme for billetter og det er allerede satt opp en rekke ekstraforestillinger.
– Dette er en perfekt opplevelsesjulegave til en du er glad i, sier Myklebust.
Han lover at det blir garantert god stemning, nostalgi og allsang for alle generasjoner.
– Det er så mye flinke folk som spiller, så å gå glipp av dette kan man bare ikke. Det er bare å glede seg, avslutter han.

Og for de som trenger enda flere julegaver og som ikke kan få nok av musikaler så avslutter Myklebust med at det høsten 2018 også er klart for Norgespremiere på ikoniske Flashdance på samme teater, og billettene er lagt ut!

Kjøp billetter til GREASE her >>

Kjøp billetter til FLASHDANCE her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
torsdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.