Arrangementet er fullført.

Gratiskonsert: 5 kvinner, én kveld! hovedbilde
torsdag 
19:30
Oslo Konserthus

Gratiskonsert: 5 kvinner, én kveld!

Én kveld og fem kvinner med hvert sitt musikalske uttrykk. Sett deg ned og gjør nye oppdagelser, eller syng med til låter du har hørt fra før.

GRATIS INNGANG!

Kristabel er soloprosjektet til multikunstner Christelle Ravneberget. Debutsingelen «Bring It On» ble sluppet 19 juni d.å og tilbakemeldingen har vært strålende, bla. fra P3s Stjernepose.

Ingrid Lovise er en singer-songwriter og er datteren Taylor Swift og John Mayer aldri fikk. Hennes første albumet kom juli i år, og heter «This Will Get an Oscar». Vi er enige.

Annette Gil er inspirert av låtene og stemningen fra de glamorøse og eksentriske hjørnene av musikken fra 70-80 årene. Mange har de siste årene utropt Annette’s karismatiske vokal til norsk rock`s tøffeste kvinnestemme. Hennes siste singel «Oblivion» lanseres 28. august 2020.

Charlotte Jacobsen skriver låter med både mørke og lyse tekster, men med en råskap som hører et rockehjerte til. Charlotte er også kjent som frontfigur og låtskriver i bandet Charlotte & The Co-Stars som ga ut de to kritikerroste albumene Win, Love Win (2007) og No-tell Motel (2011) Hun jobber for tiden med nytt materiale og ny musikk er ventet utgitt i.l.a 2020.

Neon Ion aka Natalie Sandtorv. Kanskje du var en av de heldige som fikk oppleve Natalie på den utsolgte Moldejazz-konserten i år? Hvis ikke får du nå en ny mulighet. Albumet «Heart Echoes» som kom ut 8. mai har blitt strålende mottatt i bla. Dagens Næringsliv. Audun Vinger var ikke snauere enn å kalle det «Årets første norske pop-høydepunkt».

Relaterte saker

Eventbilde: Finn festivalfølelsen på SALT i sommer!
mandag

Finn festivalfølelsen på SALT i sommer!

Besøk kulturlandsbyen på kaia i sommer! SALT avholder over 400 arrangement I løpet av sommermånedene, og her kan alle finne noe de liker.

Eventbilde: Tyvetallet – Det nye Oslo
tirsdag

Tyvetallet – Det nye Oslo

1920-tallet var preget av sterke motsetninger og nye visjoner. Kristiania ble til Oslo og var landets sentrum, både politisk, økonomisk og kulturelt.

Eventbilde: Sommerstandup 2021 på Latter
tirsdag
18:00

Sommerstandup 2021 på Latter

Hver uke samler Latter kremen av norske komikere. Opplev det beste norsk standup har å by på!