Søk i Aktiv i Oslo

Gratis påskeverksted i Hakkespettene hovedbilde
søndag 
11:00
Ekebergparken

Gratis påskeverksted i Hakkespettene

Med støtte fra Kulturrådet har Ekebergparken gleden av å invitere til et gratis, kreativt og morsomt påskeverksted i Hakkespettene søndag 2. april. Her får barna laget sin egen påskepynt, utforsket ulike malingsteknikker og organisk materialer.

Verkstedet holdes mellom kl. 11:00 og 15:00 og varer i 45 minutter om gangen. Verkstedet er rettet mot barn og unge mellom 2 og 16 år. Oppmøte er 5 minutter før verkstedet starter.

Påmelding via TIKKIO: Bestill billetter her. Merk at gratisbillettene er bundet til sin dag og tid.

Påmeldingen stanser fredag 31. mars kl. 15:00. Det er et begrenset antall walk-in plasser tilgjengelig til hver gruppe for de som ikke har rukket å reservere billett men ønsker å komme på verksted. Bare spør omviser i døra.

Velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.